Gönderen Konu: Musa'nın ilginç hikayesi  (Okunma sayısı 574 defa)

Çevrimdışı nadir_pıero

• Osc Çizik Üye

• 3. SINIF UYE
  • *
  • Puan -101
    • MSN Messenger - nadir_piero10@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Musa'nın ilginç hikayesi
« : 19 Kasım 2006, 23:32:02 »
Trabzonspor ile sezon başında anlaşan Musa Büyük, ilk ciddi transfer parasıyla, hapse girmemek için, karıştığı bir trafik kazası sonucu kendisine kesilen para cezasını ödediğini söyledi.

Musa Büyük'ün www.haber61.net sitesinde yer alan röportajında, futbola 1996-97 sezonunda Zeytinburnuspor'da başladığını, o dönemde aynı zamanda babasına servis aracında yardım ettiğini belirtti.
Babasının rahatsız olduğu bir gün servise kendisinin çıktığını belirten Musa Büyük, karıştığı bir trafik kazasında karşı araçta bulunan bir polisin hayatını kaybettiğini anlattı.

Mahkeme sonucu kendisine 25 bin YTL'lik para cezası kesildiğini kaydeden Musa Büyük, ''Ben ise futboldan yılda 5 bin YTL bile almıyordum. Üstelik ailemin ekmek teknesini de yok etmiştim. Bu beni daha çok üzüyordu. İçimden 'hayalim olan futbolculuk da bitti' dedim ama bırakmadım. Kafamda, 'her yıl 5 bin YTL alsam öderim' diye düşündüm. Mahkeme 7-8 yıl sürdü. Yani 2003 yılının sonunda sonuçlandı. 25 bin YTL'lik ceza, faiziyle birlikte 270 bin YTL'ye yükseldi. Parayı ödemezsem haciz ve hapis yolu açıktı. Hem kendimi hem de ailemi perişan etmiştim'' diye konuştu.

Daha sonra İstanbulspor'da oynarken kendisini Trabzonspor'un istediğini, transferin imzaya kaldığı aşamada sorun çıktığını ve bu transferin gerçekleşmediğini ifade eden Musa Büyük, şunları anlattı:

''O ara devreye Ankaraspor girdi. Tek şartım vardı. 270 bin YTL'ye imza atarım dedim. Hem de peşin olacak. Ailemi de kendimi de böylece kurtarmış olacaktım. İlk ciddi transfer paramla, karıştığım trafik kazası sonucu hapse girmemek için, kesilen parasını ödedim.''

''Süper Lig'de İstanbulspor, Ankaraspor ve Trabzonspor gibi üç takımda oynayıp da parası olmayan tek futbolcu benimdir herhalde'' diyen Musa Büyük, ''10 yıldır futbol oynuyorum ve tek kuruşum yok. Şimdi Trabzonspor kapısı açıldı. İnşallah bundan sonra şansım döner. Kazandıklarımla ilk olarak ailemi rahat ettirmek istiyorum. Çünkü onlara çok borcum var''

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
Musa'nın ilginç hikayesi
« Yanıtla #1 : 24 Haziran 2007, 00:57:02 »
bilgi için saol

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu