Gönderen Konu: Ofsayta düşmeyin !  (Okunma sayısı 383 defa)

Çevrimdışı m3t3d1nh0

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 15.446
  • Puan 9028
  • Cinsiyet: Bay
  • olm kişisel mesajdan sanane
    • MSN Messenger - m3t3_d1nh0@windowslive.com
    • Profili Görüntüle
Ofsayta düşmeyin !
« : 05 Kasım 2006, 05:40:14 »
"46" kez ile ligin en fazla ofsayta düşen takımı olan Kaplan'da Ziya Doğan, futbolcularını Çaykur Rizespor maçı öncesi uyardı.

Özel çalıştırdı

Ligde 10. hafta geride kalırken, Trabzonspor tam 46 kez ofsatya düşerek bu kategoride Süper Lig takımları arasında 1 numarada bulunuyor. Teknik direktör Ziya Doğan, bu nedenle oyuncularını uyarırken, hafta içindeki idmanlarda da bu problemi çözmek adına oyuncularını özel olarak çalıştırdı.


Dikkatli olun

Özellikle forvet oyuncularına uyarıda bulunun bordomavili takımın teknik direktörü Doğan "Çaykur Rizespor karşılaşmasında başarılı bir performans göstermenizi istiyorum. Atağa kalkarken dikkatli olun" dedi. Ligde 10. maçlar sonunda Trabzonspor'u 37 kez ofsayta düşen Konyaspor izliyor.

Pas Fotomaç

Çevrimdışı Abdullah

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ********
  • İleti: 41.478
  • Puan -1500
  • Cinsiyet: Bay
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
Ofsayta düşmeyin !
« Yanıtla #1 : 27 Haziran 2007, 14:16:56 »
HABER İÇİN TEŞEKKUR EDERİM KARDEŞ