Gönderen Konu: “Sorun yok”  (Okunma sayısı 352 defa)

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
  • olm kişisel mesajdan sanane
    • MSN Messenger - m3t3_d1nh0@windowslive.com
    • Profili Görüntüle
“Sorun yok”
« : 05 Kasım 2006, 05:34:42 »
Ziya Doğan, son gelişmeler hakkında bilgi verdi: Beklentileri biliyoruz, kısa vadede her şey daha iyi olacak. Marcelinho’ya sorumluluğunu hatırlattım, daha dikkatli davranacak.

‘Eksikleri biliyoruz’
Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, gündemdeki konularla ilgili olarak FANATİK’e bilgiler verdi... Son lig maçında Gençlerbirliği’ne yenilen, Türkiye Kupası’nda da Vestel Manisaspor ile berabere kalan Bordo-Mavili ekipte bir sıkıntı olmadığını belirten tecrübeli çalıştırıcı, “Beklentilerin farkındayız, buna göre çalışıyoruz. Eksiklerimizi hepimiz bilmekteyiz ve en kısa zamanda tüm sorunlarından arınmış bir takım olmayı hedefliyoruz. Takımımın son durumunun iyi olduğunu düşünüyorum, ama daha da iyi olacaktır” ifadesini kullandı.

‘Talimat uygulanacak’
Marcelinho konusundaki kararı da merakla beklenen Ziya Doğan, “Bu tavrıyla ilgili olarak bana kötü bir niyetinin olmadığını, terli formasını yere attığını söyledi” bilgisini verdi. Bundan sonraki sürece de ışık tutan Karadeniz ekibinin hocası, “Formanın bir kulüp için kutsal olduğunu ve Türkiye’de bu hareketlerin doğal karşılanamayacağını anlattım. Kulübün ceza talimatında karşılığı neyse o yönde bir uygulamaya gidilecek. Bunu yapmalıyız ki, bir daha böyle bir sorunla karşılaşmayalım. Ama artık bu konu üzerinde de çok yorum yapılmasını istemiyorum” diye konuştu.

Fanatik / M.Ali Sabuncu

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
“Sorun yok”
« Yanıtla #1 : 27 Haziran 2007, 14:15:13 »
HABER İÇİN TEŞEKKUR EDERİM KARDEŞ