Trabzonsporlu Szymkowiak, sürekli yedek kalmasının ardından ipleri kopardı. Menajerini çağıran Polonyalı yıldız, iki vatandaşının forma giydiği Antalyaspor'a sıcak bakıyor.
Bordo-mavili ekipte 11'e giremeyen Miroslav Szymkowiak ayrılık kararı aldı. Bu sezon beklenen performansı gösteremeyen, Teknik Direktör Ziya Doğan ile de yıldızı türlü barışmayan Polonyalı oyuncunun, Antalyaspor maçı öncesi Trabzon'a çağırdığı menajerine "Artık burada kalmak istemiyorum. Yöneticilerle görüş ve devre arasında ayrılmamı sağla" talimatı verdiği bildirildi.
Albayrak'la Randevu
Szymkowiak'ın isteği doğrultusunda Polonyalı menajerinin bugün İstanbul'da Başkan Nuri Albayrak ile bir araya gelip, devre arasında sözleşmenin feshi konusunda pazarlık yapması bekleniyor. 30 Mayıs 2008'e kadar mukavelesi bulunan Szymkowiak'ın "Ben futbol oynamak istiyorum. Burada mutsuzum" dediği bildirildi.
Polonyalı futbolcuyu daha önce Vestel Manisaspor istemiş, 1.5 milyon euroluk bonservis önerisi kabul edilmemişti. Szymkowiak için Antalyaspor'un da devrede olduğu kaydedildi. Szymkowiak'ın da, vatandaşı Dziewecki ve Bieniuk'in forma giydiği bu külübün önerisine sıcak baktığı vurgulandı.
Hürriyet / Cemal Ersen