'4 gün izin mi olurmuş
Manisa maçı sonrası takıma perşembe gününe kadar izin vermeyi düşünen teknik direktör Zico, Başkan Aziz Yıldırım'dan veto yiyince, süreyi iki güne indirdi.
9.10.2007
Bayrama 1 gün kala
Milli maç nedeniyle lige ara verilmesini fırsat bilen Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, oyuncularının iki kulvarda mücadele etmekten dolayı bir hayli yorgun düştüklerini düşünüp, Manisaspor karşılaşması sonrası takıma 4 gün izin vermeyi kararlaştırdı. Sarı-Lacivertliler, 4 gün dinlenip, arefe günü çalışmalara başlayacaktı. Ancak durumu haber alan Başkan Aziz Yıldırım’ın, “4 gün izin mi olurmuş. Takımın çalışmaya ihtiyacı var” dediği ve bunun üzerine Zico’nun izni 2 güne düşürdüğü ileri sürüldü.
Bu akşam başlıyor
4 günlük iznin ardından zorunlu olarak bayramda çalışacaklarını düşünen futbolcuların da yeni uygulamayı benimsedikleri ve “Böylece bayramda bir günlük de olsa izin yapıp, ailelerimizle birlikte olabiliriz” dedikleri belirlendi. Sarı-Lacivertliler, Konyaspor maçı hazırlıklarına bugün yapacakları antrenmanla başlayacak. Bu arada Zico’nun bazı oyuncularının milli maçlardan sakat dönmesi ve yaşanan puan kayıpları nedeniyle yine tedirginlik yaşadığı kaydedildi.