Anderlecht’in yeni transferi Jan Polak, yarınki maçta konsantre olarak oynamaları ve Fenerbahçe’yi oynatmamaları gerektiğini belirtti.
14.08.2007
Anderlecht’in yeni transferi Jan Polak, yarınki maçta konsantre olarak oynamaları ve Fenerbahçe’yi oynatmamaları gerektiğini belirtti. Çok zor bir maç olacağına dile getiren Çek oyuncu, “Konsantre olarak oynamamız gerekiyor. İnanıyorum ki, Belçika’ya iyi bir sonuçla döneceğiz” dedi. Mark de Man ise herkesin dediği gibi İstanbul’un cehennem olacağına inandığını kaydederek, şunları söyledi: “Ancak bu, bizim moralimizi yükseltir. Bana göre iki takım arasında küçük bir savaş olacak. Görevim Kezman’ı marke etmek. O, çok akıllı bir tilki. Ancak ben, İnzaghi, Morientes ve Drogba’ya karşı da oynadım. Benden öyle kolay kurtulamadılar.”
Bu arada kırmızı kart cezalısı Van Damme’ın yanısıra, sakatlıkları bulunan Frutos ve Nicolas Pareja’nın yarınki karşılaşmada forma giyemeyecekleri belirlendi. Lokeren ile oynanan maçta sakatlanan Lucas Biglia’nın durumunun ise netlik kazanmadığı