Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Alex De Souza, Fenerbahçe'ye yeni gelen Brezilyalıların takıma ısınamadıkları eleştirilerine kesinlikle katılmadığını belirtti.
Milli maçlar nedeniyle lige verilen bir haftalık ara nedeniyle Fenerbahçe ile Ankaragücü arasında Ankara 19 Mayıs Stadı'nda hazırlık maçı oynandı. Fenerbahçe'nin 3-2'lik üstünlüğü ile biten maç sonrası Alex, Takıma yeni gelen Brezilyalı oyuncuların takıma henüz uyum sağlayamadıkları eleştirilerini değerlendiren Alex, hemşehrilerine sahip çıkarak, "Buna kesinlikle katılmıyorum" yanıtı verdi. "Ben böyle görüşlere kesinlikle katılmıyorum" diyen Alex, "Gazeteciler gibi dışarıdan gelen insanlarla, bizim gibi içerideki oyuncuların görüşleri farklı olabiliyor. Bazen söylediğimiz sözler yanlış anlaşılabiliyor. O yüzden böyle birşeye kesinlikle katılmıyorum. Önemli olan, yeni gelen bu arkadaşlarımızın sahada Fenerbahçe için en iyisini ortaya koyması ve terini akıtmasıdır" diye konuştu. Alex, bu tür eleştirilerin olmasını ise , "Herkes futbolu kendi görüşlerine göre değerlendiriyor ve bunlar kişisel görüşleri" diyerek değerlendirdi.