Gönderen Konu: Alex takımı sırtlayacak  (Okunma sayısı 667 defa)

Çevrimdışı m3t3d1nh0

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 15.446
  • Puan 9028
  • Cinsiyet: Bay
  • olm kişisel mesajdan sanane
    • MSN Messenger - m3t3_d1nh0@windowslive.com
    • Profili Görüntüle
Alex takımı sırtlayacak
« : 05 Eylül 2006, 09:58:58 »
"Lugano, Türkiye'de yılın transferi. Deivid ve Edu ise tam isabet. Kezman'ın golcülüğü tartışılmaz. Takımda kalitenin artması, benim futboluma çok olumlu yönde yansıyacak. Taraftarımız daha süper bir Alex izleyecek".

Fener'e ilaç olurlar
Lugano, Edu ve Deivid'in Fenerbahçe'ye alınmasını çok isteyen Brezilyalı yıldız, üç oyuncunun da transferinin gerçekleşmesiyle adeta mutluluktan uçmaya başladı. Yeni transferlere övgüler yağdıran Alex, şunları söyledi: "Diego Lugano
bence Türkiye'de yılın transferi. Deivid ve Edu'nun futbolunu çok iyi biliyorum. Fenerbahçe'ye ilaç olabilecek kapasitede yıldızlar. Kezman'ın golcülüğünü ve ustalığını tartışmaya hiç gerek yok.

Beni şimdi izleyin
Takımdaki kaliteli futbolcu sayısının artması, benim futboluma da çok olumlu yönde yansıyacak. Yeni transferlerle sahada çok iyi anlaşacağımı biliyorum. Taraftarlarımız, bu müthiş kadronun kurulmasının ardından bambaşka bir Alex izlemeye başlayacaklar. Çünkü takıma olan katkımın iki katına çıkacağını hissedebiliyorum. Fenerbahçe'nin 100. yılında UEFA Kupası'nı Türkiye'ye getirmemiz hayal değil, başaracağız." Teknik direktör Arthur Zico ise Alex'in, maçlarda F.Bahçe'nin sahadaki lider oyuncusu olacağını söyledi.

Rüya gibi
Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Edu, Türkiye'de geçen 5 gününü kendisine ait internet sitesinden Brezilyalı hayranlarına değerlendirdi. Edu yaptığı açıklamada "Fenerbahçe'de adeta rüyada gibiyim. İstanbul'un güzelliği beni büyüledi. Gösterilen ilgiden çok memnunum. Taraftarlarımız süper. Takıma çabuk adapte oldum" ifadelerini kullandı.

Çevrimdışı YuRY

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 17.264
  • Puan 1606
  • Cinsiyet: Bay
    • MSN Messenger - Tr_YuRY@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
Ynt: Alex takımı sırtlayacak
« Yanıtla #1 : 23 Eylül 2006, 08:26:07 »
 BU SENE SADECE ALEX DEĞİL BÜTÜN KADRO İİİ

Çevrimdışı Abdullah

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ********
  • İleti: 41.478
  • Puan -1500
  • Cinsiyet: Bay
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
Alex takımı sırtlayacak
« Yanıtla #2 : 24 Haziran 2007, 13:38:01 »
bilgi için saol