Fenerbahçe’nin Brezilyalı futbolcusu Alex UEFA kupasındaki rakiplerini değerlendirdi.
Alex kendi internet sitesinde yaptığı açıklamada : ''Bu takımlar, İtalyan, İngiliz, İspanyol ve Alman ekolü gibi dört farklı ekolün çok iyi dört temsilcisi. İstanbul’da oynayacağımız maçlar dahil her maç çok zor olacak. Bu gruptaki beş takım gibi biz de bir üst tura çıkabilecek güce sahibiz. Bu gruptaki her takım çok güçlü''ifadesini kullandı. Taraftarın kendisinden çok şey beklediğinede değinerek Alex ''Benim bu maçlardaki performansımla ilgili büyük beklentiler var ve sanırım her maçta bu beklentilere cevap vereceğim. Benim için yeni bir durum bu. Bu yıl Avrupa futbolunda ki üçüncü yılım, iki defa Şampiyonlar liginde ve bir de UEFA kupasında Zaragoza karşısında zorlu bir mücadeleye çıktım. Fakat bundan sonra işi başından sıkı tutalım ve bize güvenenlere güzel futbol izletelim. Ölüm grubunda olabiliriz ama yola devam edecek imkanlara sahibiz'' dedi.
Brezilya Şampiyonası
Alex, ülkesinde şampiyonluğun favarosi olarak Sao Paulo’yu gördü.
Alex Brezilya şampiyonası için ''Sao paulo önemli bir avantaj yakalayıp arayı açtı ancak hala şampiyon değil. Santos iyileşti ve büyüdü ve görebildiğim kadarıyla bu yıl ligi en azından ikinci sırada bitirecek. Ama Sao paulo’nun avantajı küçük görülecek bir avantaj değil. Kaybederse sadece kendisi kaybeder'' dedi. Mehmet Ali BAŞKUT/SAO PAULO