Fenerbahçe'nin yıldızı oyuncusu Alex De Souza, Konyaspor maçı sonrası yömetime mesaj gönderdi.. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Brezilyalı oyuncu, "Yöneticilerden biri veya başkanımız konuşmaya karar verirse ben buradayım. Oturup konuştuğumuz zaman zorluk çıkarmam" dedi..
"İlk yarı iyi oynadık. Kezmanın golü ve direkten dönen topu vardı. İkinci yarıda daha açık pozisyonlar yine bizdeydi. Bu bulduğumuz fırsatlarda daha daha dikkatli olsaydık farklı skorla ayrılabilirdik. Bu maçtan galip ayrıldığımız için mutluyuz. Vestel maçını oynayana kadar lider biziz."
Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağı yönündeki spekülasyonlar için de konuşan Alex, "Çok basit bir konu. 10 aylık daha sözleşmem var. Yöneticilerden biri veya başkanımız konuşmaya karar verirse ben buradayım. Bu da kulübün alacağı karardır. Gelecek planlarında beni düşünüyorlar mı? Buna onların karar vermesi lazım. Ama ben çok mutluyum. Fenerbahçe'yi de çok seviyorum, taraftarı da, kulübü de, şehri de. Burada kalmaktan çok mutlu olacağım. Oturup konuştuğumuz zaman zorluk çıkarmam."