Ali Bilgin resmen Fener'de
Sarı-lacivertli renklere 3 yıllığına imza atan yıldız futbolcu, "Böyle bir kulüpte forma giyeceğim için mutluyum. Carlos ve diğer önemli isimlerle olabilmek benim için büyük şans" dedi.
Gururluyum
Sarı-lacivertli renklere 3 yıllığına imza atan yıldız futbolcu, "Böyle bir kulüpte forma giyeceğim için mutluyum. Carlos ve diğer önemli isimlerle olabilmek benim için büyük şans" dedi.
Atmosfere hayran kaldı
Fenerbahçe, daha önce anlaştığı Antalyasporlu Ali Bilgin ile dün resmi sözleşme imzaladı. Asbaşkan Ali Koç, genel sekreter Vedat Olcay ve asbaşkan Mahmut Uslu'nun da hazır bulunduğu törende, gurbetçi oyuncu kendisini 3 yıllığına sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Ali Bilgin, Fenerbahçe'yi tercihinde, Antalyaspor formasıyla Kadıköy'de geçen sezon çıktığı maçta gördüğü atmosferin etkili olduğunu belirterek, "Böyle bir takımda oynayacak olmaktan gurur duyuyorum" dedi.
Yıldızlarla oynamak zevk
Roberto Carlos'un yanı sıra sarı-lacivertli ekipteki yıldız isimlerle birlikte forma giymesinin kendisi için zevk olacağını kaydeden Ali, "Bu oyuncularla oynama şansı bulmaktan mutluyum. Tam zamanında geldiğimi düşünüyorum" diye konuştu. Asbaşkan Koç, Bilgin'in oynadığı mevkide Fenerbahçe'nin ihtiyacını karşılayacağına inandığını belirterek, "Kendisiyle başarılara imza atacağız" ifadelerini kullandı. Öte yandan basına poz veren Ali'nin, ismi yazan ancak numarasız forma giymesi dikkat çekti.