Gönderen Konu: Appiah nerede?  (Okunma sayısı 492 defa)

Çevrimdışı forumtr

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 5
  • Staryekta@gmail.com
    • MSN Messenger - staryekta@gmail.com
    • Profili Görüntüle
    • Oyunsiteniz
Appiah nerede?
« : 27 Mart 2007, 10:19:20 »
Appiah nerede?
Ganalı yıldızın milli takım kampı yerine İtalya'ya gittiği ileri sürüldü

Fenerbahçe'nin Ganalı futbolcusu Appiah'ın milli takım kampı yerine İtalya'ya gittiği iddia edildi. Sakat olmasına rağmen ülkesinin milli takım kampına giden yıldız futbolcuya kulüpten kimsenin ulaşamadığı öğrenildi. Bugün Gana'nın Brezilya ile oynayacağı hazırlık maçının kadrosunda da yer almayan Appiah'ın İtalya'da olabileceği haberleri Fenerbahçe'ye bomba gibi düştü. Ülkesinin takımına gitmeden önce, "Zaten sakatsın İstanbul'da kal ve tedavini burada sürdür" teklifine olumsuz yanıt veren Appiah'ın transfer görüşmeleri için önce İtalya'ya gittiği ve bugün de maçın oynanacağı İsveç'e geçeceği kaydedildi.

YÖNETİM İZNİYLE GİTTİ

Bu arada yönetim de, Appiah için dün bir açıklama yaptı. Ganalı oyuncunun milli takım kampına Fenerbahçe yönetimi ile kavga ederek gittiği yolundaki iddialara şu yanıt verildi: "Appiah, Gana Milli Takım kampına Fenerbahçe yönetimi ve teknik heyetinin onayı ile gitmiştir. Ayrıca Appiah herhangi bir konuda yönetim ya da teknik heyet ile ters düşmeyecek, kendisini ve Fenerbahçe Kulübü'nün çıkarlarını her zaman gözetecek bir profesyoneldir."

Çevrimdışı Force23

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 334
  • !!ƒяєєѕтуℓєя!!
    • Profili Görüntüle
Appiah nerede?
« Yanıtla #1 : 01 Nisan 2007, 12:07:22 »
paylaşım için teşekkürler kardeş
Only God Can Judge Me !!
They''ll Never Take Me Alive

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu