Gönderen Konu: Appiah'ın çöküşü  (Okunma sayısı 493 defa)

Çevrimdışı XeLL

• Osc Yönetici
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 351
    • Profili Görüntüle
Appiah'ın çöküşü
« : 08 Haziran 2008, 01:16:44 »
Appiah, sakatlığı ve hastalığı nedeniyle artık koltuk değneği yardımıyla yürüyor.
6.6.2008

Fenerbahçe´ye geldiğinde muhteşem fiziği ve gücü ile ortalığı kasıp kavuran Ganalı futbolcu, sakatlığı ve hastalığı nedeniyle artık koltuk değneği yardımıyla yürüyor, fazla kilolarıyla dikkati çekiyor.

Hali içler acısıydı
İtalya'nın ünlü kulübü Juventus’tan, büyük umutlarla 8 milyon Euro ödenerek Sarı-Lacivertli kulübe 3 yıl önce transfer edilen Stephen Appiah, Fenerbahçe defterini kesin olarak kapattı. Geçtiğimiz günlerde İstanbul’a gelerek bankadan parasını alan ve geldiği gibi sessiz sedasız Türkiye’den ayrılan Appiah’ın görüntüsü içler açısıydı. Fenerbahçe’ye ilk geldiği yılki görüntüsünden eser kalmayan Ganalı’nın aşırı kilo aldığı ve değnek yardımıyla yürüyebildiği gözlerden kaçmadı.

Arzuman: Ona ulaşamıyoruz
Tanınmamak için şapka takan ve oldukça bitkin gözüken Appiah, aslında Fenerbahçe hayranıydı. Ancak ciddi rahatsızlığından sonra gerek menaceri, gerekse avukatının yanlış yönlendirmeleri sonucunda hem takımından hem de futboldan soğudu. Sakatlığından dolayı ipler iyice gerildi ve sonuçta olay FIFA’lık oldu. Konuyla ilgili konuşan kulüp doktoru Pier Arzuman, tecrübeli oyuncudan bir türlü haber alamadıklarını belirterek, “Son durumu nedir maalesef bilemiyoruz” dedi. 

Yusuf DURSUN

Kısa...Kısa...

antu.com’dan sert çıkış
Taraftarların etkin buluşma noktalarından ‘antu.com’, Aziz Yıldırım’ı sert şekilde eleştiren bir yazı yayınladı. Zico’nun gönderiliş tarzının da, hala bir teknik adamla anlaşılamamanın da kabul edilemez olduğunun vurgulandığı yazının final bölümünde ise “İki yıl önceki Dünya Kupası sonrasında, basında ismi geçen büyük isimler sonrası Zico transfer edilmişti. Zico’nun bilinçli ve planlı bir tercih olmadığını, çaresizlikten alındığını biliyoruz. Umarız yönetim, Euro 2008 sonrasına bırakıldığı anlaşılan hoca seçiminde de, Zico tercihi kadar şanslı olur” ifade edildi.

Teşekkürler Fenerbahçe
Sarı-Lacivertli kulübün başlatmış olduğu ‘101. yılda 101 bin kitap’ kampanyasında toplanan yardımlar sahiplerine ulaştırılmaya devam ediyor. Şanlıurfa ve Mardin’de bulunan ve bu illerin Milli Eğitim Müdürleri tarafından belirlenen okullara, içlerinde eğitim kitapları, ansiklopedi, kırtasiye, Fenerbahçe Dergisi ve giyim malzemelerinin bulunduğu yardım paketleri teslim edildi.