Gönderen Konu: Appiah'tan mesaj var  (Okunma sayısı 362 defa)

Çevrimdışı Diego

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9702
    • MSN Messenger - Diego@oyunsieniz.com
    • Yahoo Instant Messenger  - furkankirik@yahoo.com.tr
    • Profili Görüntüle
    • GencMerkez
Appiah'tan mesaj var
« : 24 Haziran 2007, 09:56:05 »
Sezonun son haftasında oynanan Ankaragücü maçı öncesinde ameliyat olan Stephen Appiah, sarı lacivertli taraftarlarımıza haber göndererek, "Bomba gibi geliyorum. Hiç bir yere gitmeyeceğim. Önümüzdeki sezon daha iyi oynayacağım. Sakatlığım nedeniyle kendimi iyi hissetmiyordum. Artık kafamda soru işareti kalmadı. Fenerbahçe’yi ve taraftarlarını çok seviyorum" dedi.

Hürriyet Gazetesi'nin 23 Haziran 2007 tarihli haberine göre, İtalya’da bulunan eşi ve çocuklarıyla birlikte Gana’ya giden Stephen Appiah, şampiyonluk kutlamalarının yapıldığı geceyi herkese anlattığını belirterek, "Muhteşem bir anı olarak bende kalacak. Organizasyon ve tribünler görülmeye değerdi. Futbol yaşantımın en güzel tablosuydu. Geçtiğimiz yıl hüzünle kaybettiğimiz şampiyonluğu tekrar geri aldık" diye konuştu.

Roberto Carlos’un transferini de değerlendiren Appiah, kadro kalitesinin her geçen gün daha da yükseldiğine işaret ederek şöyle konuştu: Bu yıl beklentiler daha da çoğalacak. Hem lig, hem Türkiye Kupası hem de Avrupa’da hedef büyüttük. Yenilenen kadromuz ile tüm kupalara talibiz. Roberto Carlos bize güç katacak. Birlikte büyük başarılar elde edeceğiz.

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
Appiah'tan mesaj var
« Yanıtla #1 : 26 Temmuz 2007, 13:48:21 »
 ;) ;) ;) ;) ;)

Çevrimdışı Force23

• 1. SINIF ÜYE