Gönderen Konu: "Artık karışmam"  (Okunma sayısı 433 defa)

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
"Artık karışmam"
« : 23 Mart 2007, 13:45:10 »
"Artık karışmam"

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli tribünlerde haftalardır yaşanan ve bir türlü bitmeyen kavgalar nedeniyle oldukça sinirli. Bir süredir Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki Migros Tribünü’nde Genç F.Bahçeliler ve Esenler Grubu arasında çıkan tartışmalar, deplasman maçlarına da yansıyor. Sarı-lacivertlilerde AZ Alkmaar maçında bile tribün içi hesaplanma yaşanmış, en son Bursa’da oynanan maçta takım 4-0 galip gelmesine rağmen F.Bahçe taraftarlarına ayrılan tribünlerde olaylar çıkmış, 7 kişi yaralanırken 1 taraftar da bıçaklanmıştı.

SERT ÇIKIŞ YAPTI

Kulübe zarar verecek davranışlar içinde olan bu iki grup arasında yaşanan çatışmanın ne olduğu konusunda hiç kimse net bir bilgi edinemezken, başkan Aziz Yıldırım’a gelen mailler ve taraftarın internetteki çağrı mesajları sonrasında yöneticilerin de uyarıda bulundukları öğrenildi. Yöneticilerin, Yıldırım’a “Başkanım bu konuyla ilgilenmemiz gerek. Durup dururken ceza almamıza neden olacaklar. Bu konuyla ilgili girişimde bulunalım” dedikleri, başkan Yıldırım’ın da daha önce yaptığı girişimleri hatırlatarak bu konuda sert bir tavır gösterdiği belirtildi.

Taraftarla görüşme konusunda istekli olmayan Aziz Yıldırım, yöneticilerin talebine şu yanıtı verdi: “Biliyorsunuz ki, ben taraftar gruplarıyla iki kez ciddi toplantılar yaptım. Gereken yer şeyi anlattım. Demek ki hiç biri yaptığımız konuşmalardan bir şey anlamamış. Bundan sonra hiçbir şeye karışmam. Takımın şampiyonluğunu etkileyecek hareketlere devam ettiklerinde hepimiz zarar göreceğiz. Bunu artık görsünler. Ben bunun için taraftarlarla bir daha bir araya gelmem.”

tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
"Artık karışmam"
« Yanıtla #1 : 25 Haziran 2007, 16:15:49 »
bilgi için saol kardes