Gönderen Konu: Aurelio: 'En iyi skoru alacağız'  (Okunma sayısı 314 defa)

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Aurelio: 'En iyi skoru alacağız'
« : 24 Ekim 2007, 21:39:28 »
 Aurelio: 'En iyi skoru alacağız'
Kanarya'nın orta sahadaki dinamosu Mehmet Aurelio, PSV'nin kaliteli bir ekip olduğunu söylerken, 'Kendimize güveniyoruz ve en iyi sonucu alacağız' dedi.

Kanarya’nın orta sahadaki dinamosu Mehmet Aurelio, PSV’nin kaliteli bir ekip olduğunu söylerken, “Kendimize güveniyoruz ve en iyi sonucu alacağız” dedi. Herşeyden önce bir Türk takımı olan Fenerbahçe adına mücadele ettikleri için gururlu olduklarını dile getiren Sambacı, “Bu maçta da bir Türk takımı için en iyi sonucu alacağız. Hollanda’ya 3 puan için geldik. Tüm arkadaşlarımın kafasında aynı düşünce var. Bir puan da güzel olabilir. Kezman’ın sakatlığı beni de üzdü. Yoğun maç programına rağmen kendimi hazır hissediyorum. Türk askerlerine yapılan saldırı, halkla birlikte bizi de derinden etkiledi. Biliyoruz ki insanlar acı çekiyor. Biz de burada çalışan insanlar olarak acılarını paylaşıyoruz. Sizinleyiz. Milli maçta taraftarın sevgi gösterisi beni mutlu etti, ama yenilmemiz çok üzdü” diye konuştu. Bu arada dün 29 yaşına basan Deivid’e Brezilya usulü kutlama yapılmazken; Sambacı, “Hediyeyi yarın (bugün) ben size vereceğim” dedi.