"Aykırı bir harekette bulunmadım"
"Aykırı bir harekette bulunmadım"
Brezilyalı oyuncumuz Roberto Carlos bugün bazı gazetelerde maçın hakemine küfür etttiği yolundaki haberlerle ilgili olarak resmi sitemize özel açıklamalarda bulundu. Maç içinde kurallara aykırı hiç bir davranış içinde olmadığını vurgulayan Roberto Carlos "Akşam oynadığımız ilk maçımızda düşündüklerimizi sahaya yansıtamadığımızın hepimiz bilincindeyiz. Kötü bir oyun sergiledik. Hakeme itiraz ettiğim dakikaların tümünde aykırı bir harekette bulunmadığımı düşünüyorum. Bunu sadece benim düşünmem de yetmiyor. Eğer maçın hakemi de bunun tersini düşünüyor olsaydı. Zaten maç içinde bana gerekli cezayı verecekti. Ve bunu hepimiz görecektik. Tamamen kurallara uygun davrandığımı düşünüyorum. Maç içinde bağırtılı, sinirli konuşmalar oyuncular arasında bügüne kadar olduğu gibi bundan sonra da olacaktır. Sabah saatlerinde tercümanıız Fatih gazetelerde maçın hakemine ağza alınmayacak bir küfür ettiğim yönünde haberlerin yer aldığını söyledi. Başlangıç maçımız da aldığımız kötü sonuçtan sonra bu tür kötü tepkileri oyuncuların ağzından ancak duymadan kamuoyuna yansıtmak iyi bir şey değil. Daha bu ilk maçımız... Taraftarımız merak etmesin. Fenerbahçe bu yılda da yine şampiyonluğun en büyük adayı olacaktır. Bundan kimsenin endişesi olmasın" dedi.