Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Hatay Fenerbahçe İlköğretim Okulu'nun açılışında, ülkenin bütün sorunlarını çözmenin sadece hükümetin ya da devletin görevi olmadığını belirterek, "Bu hem Fenerbahçelilere, hem de bu ülkede yaşayan bütün vatandaşlara örnektir. İnşallah daha bir çok okul yaptıracağız" dedi.
Hatay Fenerbahçeliler Derneği tarafından yaptırılan 8 derslikli ''Hatay Fenerbahçe İlköğretim Okulu''nun açılışına Aziz Yıldırım, İkinci Başkan Nihat Özdemir, Asbaşkan Mahmut Uslu, Asbaşkan Mithat Yenigün, İdari İşler Koordinatörü Serkan Acar, Yönetim Kurulu üyesi Ercan Karasu, 100. Yıl Kutlama Komitesi Başkanı Ender Alkaya, Müze ve Arşiv Kurulu Başkanı Sertaç Kayserilioğlu, Dernekler Sorumlusu Murat Poyraz ile diğer yöneticiler ve çok sayıda taraftar katıldı.
Okulun açılış töreni için okul bahçesini dolduran taraftarlar, Başkanı Aziz Yıldırım'ın gelişini coşku ile karşıladılar. Aziz Yıldırım'dan imza almak ve fotoğraf çektirmek isteyen taraftarlar zaman zaman izdiham yaşanmasına neden oldular. Yaşanan izdiham nedeniyle basın mensupları görüntü almakta zorlanınca Aziz Yıldırım araya girerek, güvenlik görevlilerini uyardı. Açılış konuşmasını yaptığı sırada elektrik kesintisinin azizliğine uğrayan Başkan Yıldırım, konuşmasının yarıda bırakarak, Hatay Valisi Ahmet Kayhan ile birlikte açılış kurdelesini kesti.
Kulüp yöneticileri ile birlikte Hatay Fenerbahçe İlköğretim Okulu'nu gezen Aziz Yıldırım, daha sonra Hatay Fenerbahçeliler Derneği binasının açılışını gerçekleştirdi.
Burada bir konuşma yapan Yıldırım, "Hepimiz bu ülkede yaşıyoruz. Ülkemizin bazı sorunları var. Hatay'daki derneğimiz ülkemizdeki eğitim soruna katkı sağlamak amacıyla bir okul yaptılar. Çünkü ülkenin bütün sorunlarını çözmek sadece hükümetin ya da devletin görevi değil, bizlerin de katkı sağlaması gerekir. Bu bir örnektir. Bu hem Fenerbahçelilere, hem de bu ülkede yaşayan bütün vatandaşlara örnektir. İnşallah bu örneği hepimiz alacağız ve daha bir çok okul yaptıracağız" dedi.
Aziz Yıldırım ve beraberindeki yöneticiler daha sonra Atatürk Stadı'nda oynanan Hatayspor-Cizrespor karşılaşmasını izledi.