F.Bahçe'nin genç file bekçisi Volkan, çarpıcı bir itirafta bulundu.
Volkan, "5 senedir F.Bahçe'deyim. En kötü sezonumu yaşadım" dedi.
‘Borcumu ödeyeceğim’
Volkan Demirel’den samimi sözler. Geçen sezonki performansıyla şimşekleri üzerine çekerken, kaleyi Serdar’a kaptıran tecrübeli file bekçisi, “Fenerbahçe kalesi her zaman emin ellerde oldu. Geçen sene Rüştü ağabey sakatlandı ve Serdar ile ben kaldık. Benim performansım kötü olmasına rağmen, takım olarak bu şampiyonluğu kazandık” diyerek özeleştiride bulundu. Bu yüzden kendisini kulübüne karşı borçlu hissettiğini ifade eden Volkan, “Borcumu ödemek ve samimiyetimi göstermek için boş sözleşmeşe imza attım. Borcumun geri kalan kısmını, performansımla ödemek istiyorum” diye konuştu.
'Avrupa’da başarı’
5 yıldır bulunduğu Fenerbahçe’deki en kötü sezonunu yaşadığını vurgulayan milli kaleci, kulübün resmi yayın organı Fenerbahçe Gazetesi’nde yayınlanan röportajında şunları söyledi: “Bu sene şampiyonluğumuzu tekrarlayıp, Türkiye Kupası’nı kazanmak ve Avrupa’da büyük başarılar elde etmek istiyoruz. Bu sene yeni transferlerle güzel arkadaşlıklar ve güzel başarılar kazanacağız. Önceki sene kaybettiğimiz şampiyonluğu büyük bir şanssızlık ve şampiyonluklara bir sene ara vermek olarak düşünüyorum. Kaybetmesek, 4 sene üst üste şampiyon olacaktık. Önümüzdeki seneler bu arayı kapatacağız.”