Gönderen Konu: Başkanın hayır duası ile gideceğim  (Okunma sayısı 380 defa)

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
  • olm kişisel mesajdan sanane
    • MSN Messenger - m3t3_d1nh0@windowslive.com
    • Profili Görüntüle
Başkanın hayır duası ile gideceğim
« : 20 Haziran 2007, 00:23:53 »

Fenerbahçe'den ayrılarak Middlesbrough'a transfer olan Tuncay Şanlı, "Aziz babamın elini öperek Ada'ya gideceğim" diye konuştu .

Helal et baba

İngiltere'ye gitmeden önce onun elini öpüp helallik alacağım... Eğer bu kararımı bir yıl erteleseydim asla yurt dışına gidemezdim... Gittiğim için pişman değilim. Bir gün yuvama geri döneceğim.

F.Bahçe'nin teklifini kabul etmeyerek İngiltere'nin Middlesbrough takımına giden Tuncay Şanlı bu tercihinin perde arkasını ilk kez anlattı. Tuncay'ın 1907haber.com sitesine yaptığı samimi açıklamalar şöyle: "Aslında ilk tercihim İtalya idi. Milan'ın teklifi de beni çok düşündürdü ama Ada futbolu çok farklı idi.
Bu yüzden İngiltere'yi tercih ettim."

ON DAKİKA SÜRDÜ
"Ada'nın birçok takımı beni istiyordu. Ben kimseyi kandırmadım, başkana da takım isimlerini tek tek saydık. Middlesbrough'nun ısrarı beni çok etkiledi. Bu transfer görüşmesi inanın 10 dakika sürdü. Daha önce Hakan Şükür, Emre, Alpay ve Tugay başta olmak üzere herkesle bu kararımı konuştum. Ama son kararı ben verdim. Zaten gitmek isteyen kişi bendim."

BAŞKA TAKIM ASLA
"Eğer gitmeyi bir sene sonrasına bıraksa idim asla bir daha yurt dışına gidemezdim. Ya gidecektim ya da burada futbolu bırakacaktım. Asla pişman değilim. Olmadım da. Ben Fenerbahçeli Tuncay olarak tanınırım. Bir gün yuvama tekrar geri döneceğim. Beni başka bir Türk takımı forması altında kimse göremez. İsteyenler oldu ama ben asla kabul etmedim, etmeyeceğim de."

ONU ARAYAMADIM
"Bizim başkan ile ilişkimiz bir baba oğul olayı gibidir. Kalmamı çok istedi ama ben gitmek istediğimi söyledim o da 'hayırlı olsun' dedi. Middlesbrough'a imzayı attıktan sonra elim telefona gitti ama arayamadım. Çünkü babamı üzdüğüm için pişman olacaktım. O yüzden arayamadım. Ama onun elini öpmeden gitmeyeceğim. Helallik alacağım, onun hayır duası ile gideceğim."

FOTOMAÇ

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
« Yanıtla #1 : 25 Haziran 2007, 22:53:54 »
bilgi için saol kardes