Gönderen Konu: Başladığımız gibi bitirdik  (Okunma sayısı 369 defa)

Çevrimdışı alex_20

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 6
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Başladığımız gibi bitirdik
« : 20 Aralık 2006, 18:58:12 »

Teknik direktörümüz Zico, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, ilk yarıda zor bir dönemden geçerek, zorlu maçlar oynadıklarını kaydederek, şunları söyledi:

’’Başladığımız gibi güzel bir şekilde bitirmemiz gerekiyordu. Futbolcularım saha içinde gereken her şeyi yaptılar, rakiplerini ciddiye aldılar. Yılı güzel bir şekilde bitiriyoruz. Önümüzdeki yılın da kolay olmayacağını biliyorum. Futbolcularıma güveniyorum. İyi çalışarak başarılı olacağımıza inanıyorum.’’
Zico, ara transfere yönelik yönetim kuruluna bir rapor verip vermeyeceği yönündeki soruyu, şöyle yanıtladı:
’’Takımda şu anda hafif sakatlıkları olan oyuncular var. Bizimle birlikte çalışamayan oyuncularımız var. Piyasada Fenerbahçe kalitesine uygun, Fenerbahçe şartlarına uygun oyuncu olursa, Fenerbahçe forması giymesi için girişimde bulunabiliriz.’’

Oyuncularımızın maç sonrası açıklamaları

Kalecimiz Serdar, maç sonrası yaptığı açıklamada takımdaki kalecilerin çok iyi performans gösterdiğini belirterek, ’’Şu anda Volkan oynuyor ve çok iyi bir performansı var. Ben de hocamız görev verdiğinde iyi performans sergiliyorum. Ayrıca altyapıda da çok iyi 2 kalecimiz var. Rüştü’nün de aramıza bir an önce dönmesini bekliyoruz. O da dönünce kaleciye ihtiyaç duyacağımızı düşünmüyorum’’ şeklinde konuştu.
Can ise sezona 6-0’lık Kayseri Erciyesspor galibiyeti ile başladıklarını ve yine 6-0’lık bir galibiyetle yılı tamamladıklarını söyledi.
Can, kulübe verilen cezalarla ilgili olarak sorulan bir soruya, ’’Bu konuda konuşmak bize düşmez ama keşke seyircimiz maçta olsaydı. Seyircimiz olduğu zaman daha iyi oynuyoruz. 2007’de tüm kupaları alıp taraftarımıza hediye edeceğiz’’ dedi.

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
Başladığımız gibi bitirdik
« Yanıtla #1 : 25 Haziran 2007, 15:22:19 »
bilgi için saol kardes