Gönderen Konu: ''Benim ismim Mehmet !''  (Okunma sayısı 400 defa)

Çevrimdışı m3t3d1nh0

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 15.446
  • Puan 9028
  • Cinsiyet: Bay
  • olm kişisel mesajdan sanane
    • MSN Messenger - m3t3_d1nh0@windowslive.com
    • Profili Görüntüle
''Benim ismim Mehmet !''
« : 05 Eylül 2006, 09:37:48 »
Fenerbahçe'nin (A) Milli Takımında forma giyen futbolcusu Mehmet Aurelio, Türkiye çok mutlu günler geçirdiğini belirterek, ''Bundan sonra da bir Türk olarak yaşamaktan gurur duyacağım'' dedi.

Fenerbahçe Kulübü'nün aylık dergisine röportaj veren Mehmet Aurelio, Türk insanının gerek Trabzon'da gerek İstanbul'da kendisine gösterdiği ilgiyi asla unutamayacağını vurgulayarak, ''Bundan sonra da bir Türk olarak yaşamaktan gurur duyacağım. Artık ismim hem Türkiye'de hem Brezilya'da Mehmet olacak. Mecbur değildim, ama Mehmet ismini almayı ben istedim'' diye konuştu.

(A) Milli Futbol Takımında görev almasıyla ilgili eleştirileri takip ettiğini anlatan Aurelio, ''Dünyanın her yerinde ilklere tepkiler olmuştur. Bunları anlayışla karşılıyorum. Ancak gerçekleri görmezlikten gelmemek gerekiyor. Sadece ben değil, diğer yabancı oyuncular da bundan sonra milli takımda yer alabilmeli. Dünya futbolu bunun örnekleriyle dolu'' diye konuştu.

''Önemli Olan Ülkenin Başarısı''

Mehmet Aurelio, Türk futbolcularına ''Milli takımı yabancılar ele geçirecek'' korkusunu yaşatmanın çok tehlikeli olduğunu belirterek, ''Önemli olan ülkenin başarısını düşünmek'' dedi.

Türkiye'de kendisinin ilk olduğu için eleştiriler aldığını ifade eden Aurelio, ''Başarı gelmeye başladığında Türk halkı ve eleştirmenler de bunun geçerli bir yol olduğu konusunda fikir birliğine varacaklar. Çünkü sahaya çıkarttıkları yabancılar gerek profesyonellikleri, gerekse sahada gösterecekleri performanslarıyla üzerinde taşıdıkları formanın hakkını verdikleri müddetçe oynamaya devam edeceklerdir. Bunun aksaması demek formanın gitmesi anlamına gelecektir'' şeklinde konuştu.

Aurelio, Türk futbolcusunun yabancı futbolcudan bir farkı olmadığını da vurgulayarak, şunları söyledi: ''Fenerbahçe'de birlikte oynadığım her oyuncunun bugün dünya kulüplerinde oynayabilecek karakteri ve kapasitesi var. Burada anlaşılması gereken tek şey özellikle son yıllarda tüm dünyanın en büyük eğlencesi haline gelen ve ekonomisi günden güne büyüyen futbol endüstrisi içinde takımların başarılı olma zorunluluğunun her kesim tarafından bilinmesidir. Türk oyuncular 'Eyvah yabancılar geliyor, yerimizi alacaklar' korkusu yaşamıyor. Fenerbahçe'deki arkadaşlarım bana çok destek veriyor. Milli takım kadrosu açıklandığında televizyon başında heyecanla isimleri benimle birlikte beklediler ve beni ilk tebrik edenler de aynı Türk oyuncular oldu.''

Çevrimdışı Abdullah

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ********
  • İleti: 41.478
  • Puan -1500
  • Cinsiyet: Bay
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
''Benim ismim Mehmet !''
« Yanıtla #1 : 24 Haziran 2007, 00:32:06 »
bilgi için saol

Çevrimdışı Abdullah

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ********
  • İleti: 41.478
  • Puan -1500
  • Cinsiyet: Bay
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
''Benim ismim Mehmet !''
« Yanıtla #2 : 26 Temmuz 2007, 13:38:21 »
 ;) ;) ;) ;) ;)

Çevrimdışı Force23

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 32.652
  • Puan 334
  • Cinsiyet: Bay
  • !!ƒяєєѕтуℓєя!!
    • Profili Görüntüle
''Benim ismim Mehmet !''
« Yanıtla #3 : 17 Ağustos 2007, 09:17:26 »
Paylaşım için teşekkürler
Only God Can Judge Me !!
They''ll Never Take Me Alive