Gönderen Konu: "Bomba gibi dönüyorum"  (Okunma sayısı 329 defa)

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
"Bomba gibi dönüyorum"
« : 17 Kasım 2007, 00:41:22 »
"Bomba gibi dönüyorum"

Katar'da 1 Kasım tarihinde Dr. Popoviç'in kliniğinde sağ dizinden artroskopi ameliyatı olan Mateja Kezman, ülkesi Sırbistan'da çalışmalarını sürdürdüğünü, önümüzdeki hafta başında Türkiye'ye geleceğini ve gelir gelmez antrenmanlara başlayacağını belirterek, "Bomba gibi dönüyorum" dedi.

Fenerbahçe kulübü'nün resmi internet sitesinde bir açıklama yapan Mateja Kezman, geçirdiği ameliyat ve hazırlıklarıyla ilgili olarak bilgiler verdi. Kezman, "Katar'da başarılı bir ameliyat geçirdim. Daha sonra Sırbistan'a geçtim. Ameliyat sonrası rehabilitasyon çalışmalarını halen ülkemde sürdürüyorum. Ameliyattan 5 gün sonra hafif tempolu yürüyüşlere başladım. Daha sonra ağırlık ve kas güçlendirici çalışmalar yapmaya başladım. Bir an evvel takımıma dönmek için Sırbistan'da çalışıyorum. Önümüzdeki hafta başında Türkiye'ye geleceğim ve gelir gelmez de antrenmanlara çıkacağım. Doktorların vereceği raporlar doğrultusunda, maç kondisyonunu da kazandıktan sonra, yeniden Fenerbahçe'de görev alır hale geleceğim. Uzun süredir beni rahatsız eden sakatlığımdan kurtuldum. Fenerbahçe'ye, bomba gibi geri dönüyorum" dedi.

Kaynak: DHA