Gönderen Konu: Bu sistemle çok zor  (Okunma sayısı 460 defa)

Çevrimdışı -Qlv-

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1008
  • Wasp
    • Profili Görüntüle
    • YOK A...Q
Bu sistemle çok zor
« : 23 Haziran 2007, 12:44:29 »
Geçen sezon bekleneni veremeyen Brezilyalı futbolcu: F.Bahçe'ye kim alınırsa alınsın, önemli olan forvete destek sağlanmasıdır. Eğer çift forvetli sisteme dönülmezse gol yollarında yine büyük sıkıntı yaşanır.

F.Bahçe'den gönderilmesi gündemde olan Deivid çarpıcı açıklamalar yaptı. Brezilya'nın Goloboesporte gazetesine konuşan Deivid şunları söyledi: "Sezon içinde bana birçok teklif geldi ama yönetim beni göndermeyeceğini açıkladı. Ben de teklifleri geri çevirdim. Gitmeye niyetim yok ve iki senelik kontratım var."

ZİCO SAHİP ÇIKMADI
"Zico 
bana fazla sahip çıkmadı. Beni birçok maçta oynatmadı ve kulübeye mahkum etti. Bu yüzden kendimi gösterme imkânı bulamadım. Formayı sık sık giyseydim şu an bu durumda olmazdım. Ama önümüzdeki sezon kulübede oturmayı düşünmüyorum. Artık yerim sahanın içi."

CARLOS ÇOK ÖNEMLİ
Uzun süredir F.Bahçe camiasında Roberto Carlos ismi dolaşıyordu. Onun gibi bir yıldızın transfer edilmiş olması takımımıza büyük yarar sağlar. Türk futboluna Roberto Carlos'un katkıları çok fazla olacaktır. Zaten Türkiye'de samba rüzgârı esiyordu şimdi daha çok esinti olacak."

TEK FORVETLE OLMAZ
F.Bahçe'ye kim alınırsa alınsın önemli olan forvete destek sağlanmasıdır. Geçen sezon tek forvetli sistemde oynadık ve ileride oynayan Kezman da ben de büyük sıkıntı yaşadık. F.Bahçe artık çift forvete geçmeli. Bu olmadığı zaman forvete kimi alırsanız alın sıkıntı yaşar."

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
Bu sistemle çok zor
« Yanıtla #1 : 23 Haziran 2007, 15:50:41 »
paylaşım için sağol
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...

Çevrimdışı DeViL

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 2621
  • ultrAslan
    • AOL Instant Messenger - uA
    • Yahoo Instant Messenger  - Pc-co
    • Profili Görüntüle
Bu sistemle çok zor
« Yanıtla #2 : 23 Haziran 2007, 22:11:03 »
paylaşımın için teşekürler

Çevrimdışı Abdullah