Gönderen Konu: Büyük konuştu  (Okunma sayısı 327 defa)

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Büyük konuştu
« : 24 Ekim 2007, 21:38:25 »
 Büyük konuştu
Devler Ligi'ndeki tüm maçlarda dikkat, azim, saygı istediğini belirten Zico, 'Üstünlüğümüzü kabul ettirip, kazanmaya çalışacağız' dedi.

‘Eksik olmamalı’
Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico, Hollanda’ya 3 puan için geldiklerini vurguladı. Maçın oynanacağı Philips Stadı’nda yapılan antrenman öncesi bir basın toplantısı düzenleyen Brezilyalı hoca, Şampiyonlar Ligi’nde oynayacakları tüm maçların dikkat, azim ve saygı istediğini kaydederek, şunları söyledi: “Bunlardan biri eksik olmamalı. Şüphesiz rakibimizin de bir tarzı var. Takım olarak rakibi etkisi altına almaya çalışan, bunu rakibe kabul ettiren bir grafik çizip, galip gelmeye çalışacağız.”

Kezman açıklaması
“Kadro kafamda şekillendi, ama açıklamayacağım. Sadece Koevermans değil, rakibin tüm oyuncularına önlem almalıyız. Sadece bir oyuncuya odaklanmak olmaz. Futbolcularımın hangi ülkeden olduğuna bakmaksızın, güzel futbol oynamalarını istiyorum. İnsanlar güzel futbol görmek istiyor. İstanbul’da yaptığımız basına kapalı idmanda Kezman’ın sakatlandığı bir pozisyon vardı. Sakatlıktan yeni çıkmıştı ve yine ağrı hissetti. Buraya gelmemesinin altında başka bir neden yok. Tüm liglerde iddiamızı sürdüreceğiz.”

‘İçten yaralıyor’
“Türk askerlerine ve halkına yapılan saldırılar çok acı. Bu acıyı paylaşıyorum. Türk olmasak da, sokaktaki insanları mutsuz, başları öne eğik görmek bizi de içimizden yaralıyor. İnsanlar dünyaya sevgi için geliyor, savaş için değil. Acının olması, onları ilgilendirmeyen insanları da acıtıyor. Brezilya’da daha değişik sorunlarımız var, fakirlik gibi. Bir ülkenin insanına, askerine saldırı oldukça, insanın bunları sindirmesi zor oluyor. Türk halkının acısını paylaşıyorum.”