Carew sürprizi
Sarı-lacivertli taraftarların beklediği flaş transferi bu sezon gerçekleştiremeyen F.Bahçe yönetimi, açığını John Carew ile kapatacak. Başkan Aziz Yıldırım'ın daha önce de ilgilendiği ve F.Bahçe'de görmeyi çok istediği Norveçli yıldıza teklifi Alex'in menajeri Juan Figer götürdü. Türk statüsüne geçen ve Gökçek Vederson ismini alan Ankarasporlu Wederson
da gönlünün F.Bahçe'de olduğunu söyledi
Transferine engel kalmadı
Fenerbahçe'nin yeni sezon için transfer bombasının adı John Carew... Geçen sezon taraftarının beklediği flaş transferi yapamayan sarı-lacivertli yönetim, Alex'in menajeri Juan Figer'i Norveçli yıldızı getirmek için görevlendirdi. İki sezon önce Beşiktaş'tan 7.6 milyon euro'ya Fransa'nın Lyon takımına satılan Carew'i başkan Aziz Yıldırım'ın da çok istemesine rağmen siyah-beyazlı takımın koydurtmuş olduğu "Türkiye'de Beşiktaş'tan başka takımda oynayamaz" şartı, transfere engel olmuştu. Ancak, Carew'in geçtiğimiz ocak ayında İngiltere'nin Aston Villa takımına geçmesiyle bu şart kendiliğinden ortadan kalktı.
Wederson Fener'i istiyor
Deivid'i sezon sonunda gönderip Carew'e yer açacak olan yönetimin, 6 milyon euro'yu da gözden çıkardığı öğrenildi. Bu arada Türk statüsüne geçen Ankaraspor'un başarılı sol kanat oyuncusu Wederson da "Gönlüm Fener'de" açıklamasını yaptı. G.Saray'ın da peşinde olduğu ve Gökçek Vederson ismini alan futbolcu, "Şu anda ligdeki en iyi sol kanat oyuncusuyum. Sezon başında F.Bahçe ve G.Saray beni istemişti. Daha önce de söyledim. Tekrarlıyorum. Hayallerimi F.Bahçe süslüyor" dedi. Bu gelişme üzerine sarılacivertliler, önümüzdeki günlerde Ankaraspor yönetimi ile masaya oturacak