Gönderen Konu: Carlos rötarlı geliyor  (Okunma sayısı 388 defa)

Çevrimdışı Diego

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9702
    • MSN Messenger - Diego@oyunsieniz.com
    • Yahoo Instant Messenger  - furkankirik@yahoo.com.tr
    • Profili Görüntüle
    • GencMerkez
Carlos rötarlı geliyor
« : 24 Haziran 2007, 09:55:27 »

Fenerbahçemizin süper yıldızı Roberto Carlos, yaz kampımıza rötarlı geliyor. İspanya ligi geç bittiği için özel izin verilen Roberto Carlos, İstanbul’daki hazırlıklara katılmıyor. Bir günlüğüne geldiği İstanbul’da resmi imza attıktan sonra İspanya’ya dönen oradan da ülkesine giden ünlü futbolcu, Avusturya’daki kamp çalışmalarına bir iki gün gecikme ile gelecek.

Zico kabul etti

Hürriyet Gazetesi'nin 23 Haziran 2007 tarihli haberine göre, yönetim ile yaptığı görüşmede "son yıllarda hiç dinlenme şansı bulamadım. Ailemle birlikte uzun bir tatil yapmak istiyorum" diyen Carlos’un isteği teknik direktör Arthur Zico tarafından da olumlu karşılandı. Takım arkadaşları erken tatile çıktığı için aynı şartlarda dinlenme süresi isteyen Carlos, "Kendimi iyi hissedersem belki daha önce gelirim" dedi.

Son maç önemli

Sarı lacivertliler 1 Temmuz’dan itibaren İstanbul’da toplanıyor. Avusturya’nın Graz kentine 9 Temmuz’da gidecek olan takım burada iki zayıf takım ile özel maç yapacak. Son maç güçlü bir ekiple oynandıktan sonra 22 Temmuz’da İstanbul’a dönülecek. Birçok büyük kulüpten maç teklifi alan yönetim rakibini Zico ile görüştükten sonra belirleyecek. 

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
Carlos rötarlı geliyor
« Yanıtla #1 : 26 Temmuz 2007, 13:48:06 »
 ;) ;) ;) ;) ;)

Çevrimdışı Force23

• 1. SINIF ÜYE