Gönderen Konu: Carlos’u kandırdım  (Okunma sayısı 635 defa)

Çevrimdışı alex_20

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 6
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Carlos’u kandırdım
« : 31 Ağustos 2006, 13:31:42 »
F.Bahçe’nin Uruguaylı oyuncusu, "Roberto’ya forma sözü verdim. Fakat bunu yerine getiremedim. Bir anlamda palavra yaptım" diyerek unutamadığı anısını anlattı.

Fenerbahçe’nin savunmadaki yeni yıldızı Lugano iddialı açıklamalarda bulundu. Sarı lacivertli takımın UEFA Kupası’nı kazanacak bir kadroya sahip olduğunu söyleyen tecrübeli oyuncu, Türkiye’de olmaktan mutlu olduğunu ve bir çok yakınını davet ettiğini açıkladı. Lugano, "İlk maçımda aldığımız skor Fenerbahçe’nin büyüklüğüne yakışmadı. Şampiyonluk yolunda bu tür puanlar kaybedilmemeli. Şampiyonluğu kazanmak istiyoruz" dedi.

Sarı lacivertli takımın adının dünyaya duyurmasının zamanının geldiğini dikkat çeken yıldız oyuncu, maçlardan sonra formasını vermemesini de şöyle açıkladı: "Bence fanatik Fenerbahçe taraftarları bundan hoşlanmaz. Futbolcu taraftarının duygularına sahip çıkmalı. Ben Uruguaylı’yım. Tanrı herkese ayrı kişilik ve karakter veriyor. Benim tercihim böyle." Lugano, Roberto Carlos ile yaşadığı anıyı ise şöyle anlattı:

"Roberto Carlos’u Brezilya’dan tanıyorum. Kendisi bana forma hediye etti. Bunu da evinde saklıyorum. Ben ise ona forma vermedim, yalnızca söz verdim. Bunu da yerine getiremedim. Bir anlamda palavra yaptım." Fenerbahçe-Galatasaray ezili rekabetini daha önce duyduğunu ve dünyanın sayılı derbileri arasında ki bu rekabetin ülke insanı için önemli olduğuna değinen Lugano, sertliği konusunda da "Önemli olan dengeleri iyi kurmaktır" dedi.

Çevrimdışı alex_20

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 6
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Ynt: Carlos’u kandırdım
« Yanıtla #1 : 31 Ağustos 2006, 13:32:55 »
wallaha helal olsun 
adam konuşuyor söylüyor açık adam

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu