Carlos'un şifresi çözüldü
--------------------------------------------------------------------------------
Yardımcı hakem Hüseyin Fidan, kendisine su şişesi fırlattığı gerekçesiyle, maç sonunda Roberto Carlos'un elini sıkmamıştı.
Yardımcı hakem Hüseyin Fidan, kendisine su şişesi fırlattığı gerekçesiyle, maç sonunda Roberto Carlos’un elini sıkmamıştı. Ancak olayın gerçek yüzü ortaya çıktı. Kenardan su isteyen Carlos, suyu içtikten sonra şişeyi arkasına doğru fırlattı. Bu sırada şişe, Brezilyalı futbolcunun arkasında bulunan yardımcı hakem Hüseyin Fidan’a çarpınca, hoş olmayan bir görüntü meydana geldi. Carlos pozisyondan sonra eliyle yaptığı hareketle özür diledi, ancak Fidan kendisini affetmedi... Bu arada Kayserisporlu Ragıp, Brezilyalı yıldızın kendisine yumruk attığını iddia etti. Tecrübeli oyuncu, “Lugano dirsek atınca üzerine yürümeye başladım. Bu sırada Aurelio olaya karıştı. Ben de kendisine, ‘Sen karışma’ dedim. O anda Roberto Carlos kulağıma yumruk attı, ben de çıldırdım. Maç içerisinde bu tür şeyler olur ama dünya çapında bir yıldıza bu hareketi yakıştıramadım. Kimsenin kimseye vurmaya hele hele yumruk atmaya hakkı yok” açıklamasında bulundu.