"Çok neşeli biri"
Fenerbahçe’nin bütün dünyada ses getiren yeni yıldızı Roberto Carlos için Alex de Souza, “Bütün takım arkadaşlarımız gülmeye hazır olsun” dedi. Carlos’un çok neşeli olduğunu belirten Alex, “Brezilya Milli Takımı’nda inanılmaz günler geçirdim. O kadar neşeli ki; bir dakika şaka yapmadan duramıyor. O’nun espiri ve hareketlerine karşı gülmekten kendimizi yerlere atardık. Kampımızın nasıl geçtiğini anlamazdık bile. Carlos ayrıca tanıdığım en profesyonel oyunculardan biridir. İdmanlara herkesten önce çıkar ve sanki maçta oynuyormuş gibi koşar. Fenerbahçe’ye ve Türk futboluna büyük katkılar sağlayacaktır. Eminim Semih ile de çok iyi anlaşacaklardır. Zaten Fenerbahçe’de aile ortamı var. Tüm bunları kendisiyle konuşmalarımızda söylüyordum” şeklinde konuştu.
Alex, tatil için gittiği Brezilya’da gördüğü sevgi ve ilgi karşısında da duygulandığını ifade ederek, “Bundan 3 yıl önce Rio sokaklarında Türkiye’den kulüp sayın dendiğinde Galatasaray’ı söylerlerdi. Ama şimdi sokaklarda Fenerbahçe forması ile dolaşanları görüyorum. Fenerbahçe neredeyse milli takım kadar sevilen bir kulüp oldu. Hele Roberto Carlos transferi burada o kadar çok konuşuluyor ki, her gün gazetelerde bu transferin perde arkası yazılıyor. Fenerbahçe, Brezilya Ligi’nde oynayan bir takım kadar biliniyor. Bu sevgi, bu yıl adeta coşkuya dönüştü. İnanmazsanız Fenerbahçe formasıyla sokaklarda bir dolaşın, bakın kaç kişi sizden bu formayı satın almak isteyecektir, göreceksiniz” dedi.