http://www.fotomac.com.tr/2007/06/16/im/D0C0D940F9673547A8BE24BEb.jpgF.Bahçe'ye 4 yıllık imza atan Kazım, "Türkiye'nin en büyük takımına geldim" dedi ve ekledi: Beşiktaş'a gitmeyi düşünmedim
Hayalime kavuştum
F.Bahçe'ye 4 yıllık imza atan Kazım, "Türkiye'nin en büyük takımına geldim" dedi ve ekledi: Beşiktaş'a gitmeyi düşünmedim.
Fenerbahçe, dış transferde milli futbolcu Colin Kazım Richards ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki basın odasında yapılan ve asbaşkan Neşet Yalçın ile genel sekreter Vedat Olcay'ın da hazır bulunduğu törende, Kazım, kendisini 4 yıllığına sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Colin
Kazım, F.Bahçe gibi büyük bir kulüpte oynama hayalinin gerçeğe dönüştüğünü söyledi.
FUTBOLUMU GÖSTERECEĞİM
Kazım, "Seninle Beşiktaş da ilgileniyordu, neden F.Bahçe'yi tercih ettin" sorusuna, "Benim için kolay bir karardı. İlk girişimi F.Bahçe yaptı, ben de Beşiktaş'ın teklifini düşünmedim bile. Türkiye'nin en büyük kulübüne geldim'' yanıtını verdi. Genç futbolcu, hücumda her alanda oynayabileceğini "Ben buraya futbol oynamaya geldim ve bunu göstereceğim'' dedi.