Gönderen Konu: Çubukluyu giydimi o bizim futbolcumuzdur  (Okunma sayısı 350 defa)

Çevrimiçi Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Çubukluyu giydimi o bizim futbolcumuzdur
« : 06 Haziran 2008, 21:02:37 »
ubukluyu giydimi o bizim futbolcumuzdur
Nedir bu Emre gelsin gelmesin muhabbetleri anlam veremiyorum..Neyi tartışıyoruz çözemiyorum?Biz kimi seviyoruz?Fenerbahçe´ye gelen futbolcularımı yoksa Fenerbahçeyimi? anlayamıyorum ama sadece sizi anlayamıyorum çünkü ben Fenerbahçe´yi seviyorum ve kimsenin bizden fazla Fenerbahçe´li olacağına inanmıyorum (futbolculardan)o yüzden tartışmayı bırakıp Fenerbahçemize gelen her futbolcunun en azından oynadığı müddetçe yaşamına Fenerbahçe´li olarak devam edeceğini ve Fenerbahçemize hizmet vereceğini düşünerek desteklememiz gerekir diye düşünüyorum...

Fenerbahçe sadece bir takım değildir‚Fenerbahçe yaşam biçimidir Fenerbahçeme her şey yakışır..
İsterse hiçbir futbolcusu yıldız olmasın çubukluyu giydimi o bizim futbolcumuzdur
İsterse bütün maçlarını kaybetsin o her zaman galiptir...
Biz Fenerbahçe´yi neden seviyoruz arkadaşlar?Alex´leri R.Carlos´ları olduğu için mi?Kesinlikle hayır...Biz Fenerbahçe´yi sarı lacivert olduğu için‚gönlümüzde olduğu için‚maçlarını izlemediğimiz zaman‚destek vermediğimiz zaman kendimizi eksik hisettiğimiz için seviyoruz...
Fenerbahçelilik sonradan olunmaz Fenerbahçeli doğulur‚Fenerbahçeli ölünür ve buda ALLAH´ın bize bir lütfudur o yüzden iyiki Fenerbahçeliyiz...İşte bu yüzden de bırakın Alex´ini‚Emre´sini‚R.Carlos´unu tartışmayıda keyfini çıkarın Fenerbahçe´li olmanın ve Fenerbahçe´yi desteklemenin ayrıca unutmayın ki kimse bizden fazla Fenerbahçe´li değil çünkü biz Fenerbahçe´yi karşılıksız seviyoruz‚biz yılık ücret almıyoruz tam aksine katkıda bulunuyoruz ve bu durumdanda oldukça memnunuz....
Takımımızda oynayan futbolcularımız kim olursa olsun‚daha önce oynadığı takımı hesaba katmaksızın‚o formayı giydiği andan itibaren sanki yıllardır FB´de oynuyormuşcasına bağrımıza basmamız gerekir ..FB taraftarınada bu yakışır.Bırakalım şu yakışmaz‚bu bunu demiş laflarını da FB taraftarına her zaman yakışan o cümleyle (hep destek tam destek) takımımızı sonuna kadar destekleyelim çünkü biz fenerbahçeliyiz iyiki biz Fenerbahçeliyiz ..Bunun içinde allaha şükredelim...saygılar..