Gönderen Konu: "DAHA KARİYERİMİN BAŞINDAYIM!.."  (Okunma sayısı 467 defa)

Çevrimdışı alex_20

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 6
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
"DAHA KARİYERİMİN BAŞINDAYIM!.."
« : 16 Ekim 2006, 17:32:12 »

Fenerbahçemizin Teknik Direktörü Zico kendisi hakkında yapılan eleştirilere ve merak edilen bir çok soruya cevap verdi

"DAHA KARİYERİMİN BAŞINDAYIM!.."

"Herşey olumlu gidiyor. Herşey daha iyi olacak başarılı günler gelecek. Fenerbahçe bana kapılarını açtı bana güvendi bende bu güvene layık olacağım. Teknik direktörlük kariyerimin başındayım. Fenerbahçe gibi bir takıma gelmişseniz hedefiniz en yüksek olmalı. Ben de futbolculuk kariyerim gibi teknik adamlık kariyerimide en yüksege taşımak istiyorum.."

"İSTİFA EDİP ETMEYECEĞİMİ YÖNETİM BİLİR!.."

"Fenerbahçe ile kontrat imzalamadan önce oluşabilecek tüm zorlukları biliyordum. Büyük beklenti büyük baskı getirir. Büyük camialarda olur. Taraftar başarıyı istiyor. Taraftarımızın takımımıza gösterdiği destek gerçekten büyük. UEFA ve ligde yolumuza devam ediyoruz. Benim istifa edip etmeyeceğim, gidip gitmeyeceğimi yönetim bilir. Başarılı olursam benden memnun olurlarsa kalırım. Ben burada olmaktan memnunum. Takıma geç katıldım yeni gelen futbolcular var.. ihtiyacımız olan zaman.."

"ALEX KALİTELİ VE AKILLI BİR İNSAN!.."

Alex kimle çalışırsa çalışsın tamamen takımı olumlu yapmak adına herşeyi yapar, Alex o kadar akıllı o kadar zeki ki öyle birşey yapmaz.

"ANELKA'YA SAYGI DUYMUYORUM!.."

"Biz Anelka ile olmak istedik ama o kendisi istemedi. Anelka benim için söyledikleri yalan.. Futbolcu olarak saygı duyarım. Ama kişisel olarak kendisine saygı duymuyorum. Alex ile problemi varsa beni ilgilendirmez. Dinamo Kiev maçı için bana söz verdi. Ama sözünde durmayan antrenmanlara çıkmayan, yemeklere gelmeyen kendisiydi. Yüzünüze başka arkanızdan başka konuşan insanları sevmem."

"EN KISA SÜREDE BAŞARILI OLMAK İSTİYORUZ!.."

Başarı için zaman veremiyorum. Ama en kısa süre içinde en iyi futbolu ortaya koymak istiyorum. Önümüzde çok zorlu maçlar var.

"UEFA KUPASI'NI ALABİLİRİZ!.."

"Ber şeye açıklık getirmek gerekir ki kontratları ben yapmadım.. Ben futbolcuları isterim. Kadromuz şampiyonluk yolunda ve UEFA için yeterli ancak mücadele etmek gerekir.. Bunu başarabilirsek UEFA kupasını alabiliriz."

"YILDIRIM BİR KEZ SOYUNMA ODASINA İNDİ!.."

"Başkanımız şu ana kadar oynadığımız maçlar içerisinde bir kez soyunma odasına geldi. Bu da başkan olarak normal. Bir kere maçtan sonra geldi kendi görüşlerini söyledi. Ben de kendi görüşlerimi söyledim, Başkanın soyunma odasına geldiği maç da galip geldiğimiz bir maç sonrasıydı.."

"BAŞKANLA KONUŞURUZ AMA KARARLARI BEN VERİRİM!.."

"Fenerbahçe de herkes görüşünü söyler. Ama takımı ben yaparım. Başkanımız futbol konusunda son derece bilgili oturur konuşuruz ama kararları ben veririm."

"İNŞALLAH ALLAH BANA YARDIM EDER!.."

"Daum iki sene şampiyon yaptı son sene son anda kaybetti. İnşallah Allah bana yardım eder ve 100.yılda bende Fenerbahçe'yi şampiyon yaparım."

"ANELKA DİSİPLİNSİZDİ VE GİTTİ!.."
"Disiplinsizlik görece bir kavram.. Neye göre disiplinsiz.. Bana bir örnek verin disiplinsizliğe.. Anelka vardı o da gitti.."

"HAK EDENE FORMAYI VERİRİM!.."
"Takım kururken Türk yabancı ayırımı yapmam. Hangisi iyiyse onu kadroya koyarım. Gelen futbolcular kaliteli.. Avrupa futbolunun önde gelen takımlarında yabancı futbolcular daha fazla.. Önemli olan takıma kimin daha faydalı olacağı.. Yabancı futbolcuların alışması zaman gerektirir. Sanki biz gecen sene burdaymışız, sanki futbolcular burdaymış gibi hava var. Futbolcuların birbirlerini anlama ve ısınma süresi vardır.."

"SERVET'İ YÖNETİM GÖNDERDİ!.."
"25 futbolcum var. Ben takımımla başarı kazanmak isteyen futbolcularımla sahaya çıkarım. Benimle çalışmak istemeyen varsa tutmam. Servet ciddi çalıştı. Elinden geleni yaptı. Başka takıma gitti. Şimdi Milli takımda. Servet'i yönetim gönderdi. Hızla karar verilen hızlı gelişmiş bir karardı. Ama Fener'de kalsa yedek kalabilecek ve Milli takımda olmayacaktı"

"TIGANA VE GERETS'E SAYGIM VAR!.."
"Eric Gerets ve Tigana'ya gerek futbolculuk yıllarında gerek teknik adam olarak büyük saygım var. Kendi adıma pozitif düşünürüm hiç bir şekilde olumsuz düşünmem başarıyı düşünüyorum. Şampiyon olmak istiyoruz. Her gün idmana çıkıyoruz. Bildiğim herşeyi takıma yansıtmaya çalışıyorum. Hedefimiz elimizdeki kadro ile yıl sonuna kadar gitmek."

Çevrimdışı alex_20

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 6
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Ynt: "DAHA KARİYERİMİN BAŞINDAYIM!.."
« Yanıtla #1 : 16 Ekim 2006, 22:44:31 »
FENERBAHÇE SENİN KARİER YAPMAN İÇİN DENEME KULÜBÜMÜ.HEMDE 100 YILIMIZDA

Çevrimdışı YuRY

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606