Gönderen Konu: Devamı var  (Okunma sayısı 383 defa)

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
Devamı var
« : 07 Ağustos 2007, 10:21:37 »

Devamı var

"Derbilerde gol atmak benim geleneğimdir. Süper Kupa'yı kazanmamız moralimizi çok yükseltti. Üzülmez ceza almalı".

DERBİLERİN ADAMI
Beşiktaş'a attığı kritik golle Süper Kupa'yı Fenerbahçe'ye kazandıran Kezman iddialı konuştu. Sırp futbolcu, "Gerek Türkiye'de gerekse Avrupa'da benim için derbilerde gol atmak gelenektir. Beşiktaş maçında da öyle oldu" dedi.

YALNIZ KALIYORUM
Kezman forvette zaman zaman
yalnız kaldığı düşüncelerinin sürdüğünü de söyledi. Sarı-lacivertli oyuncu, "En doğru kararı teknik adam verir. Futbolcunun oyundan kopup şikayetçi olma hakkı kesinlikle olamaz" ifadelerini kullandı.

ÜZÜLMEZ'E GÖNDERME
Super Kupa finalinde İbrahim Üzülmez'in hareketine de çok üzüldüğünü ifade eden Kezman sözlerini şöyle tamamladı: "Kırmızı kartı hak etti. Bana göre en az 3 maç da ceza almalı. Profesyonelce davranmayarak takımını yaktı"
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...

Çevrimdışı Force23

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 334
  • !!ƒяєєѕтуℓєя!!
    • Profili Görüntüle
Devamı var
« Yanıtla #1 : 07 Ağustos 2007, 10:39:36 »
Paylaşım için teşekkürler kardeş
Only God Can Judge Me !!
They''ll Never Take Me Alive

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
Devamı var
« Yanıtla #2 : 07 Ağustos 2007, 18:16:00 »
eyw
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...