Gönderen Konu: "Dünyada böylesi yok"  (Okunma sayısı 524 defa)

Çevrimdışı alex_20

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 6
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
"Dünyada böylesi yok"
« : 04 Aralık 2006, 13:31:10 »
Kadıköy’deki derbi, dünya medyasının da büyük ilgisini çekti. Dünyanın 3 büyük derbi maçı arasında gösterilen F.Bahçe-G.Saray rekabeti dün de 245 medya mensubu tarafından izlendi.

Bu sayının içinde Alman, Japon, İngiliz, Sırp ve Fransız olmak üzere toplam 20 yabancı medya mensubu da vardı. Ayrıca Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden de 10 gazetecinin maça akredite olduğu açıklandı.
Dün Şükrü Saracoğlu Stadı’nda konuştuğumuz yabancı basın mensupları, derbi maçı ve F.Bahçe-G.Saray rekabetini çok fantastik bulduklarını belirterek ilginç yorumlar yaptılar. İşte yabancı basın mensuplarının derbi değerlendirmeleri:

Shaun Duffy (First Sport-İngiltere): Mükemmel bir atmosfer. Hayatımda böyle bir futbol atmosferi görmedim. İyi bir futbol standartı var.
Taraftarlar 1 dakika bile susmuyor. Böyle bir şeyi dünyada görmedim. Maç sıkıcı bir hale gelse bile taraftarlar kendi şovlarına devam ediyorlar. Premier Lig’de böyle bir şey göremezsiniz.

David Sykes (First Sport-İngiltere): Çok fantastik bir atmosfer. Newcastle United maçında F.Bahçe daha iyi oynamıştı. Neden yenildiklerini anlamamıştım. Ama bu taraftarı görünce anlıyorum ki, Newcastle buraya gelseydi, hiç şansı olmazdı. Bence bu statta Eintracht Frankfurt’u kesinlikle yener ve UEFA Kupası’nda bir üst tura çıkarsınız.

DÜNYADA BÖYLESİ YOK!

Reinher Borthnschlager (Kronen-Avusturya): F.Bahçe-G.Saray mücadelesinin neden dünyanın bir numaralı derbisi olarak adlandırıldığını anladım. Böyle atmosfer inanın Arjantin’deki River Plate-Boca Juniors maçında bile yaşanmıyor. Mükemmel bir stat, altyapı da öyle. İlk yarıda oynayan G.Saray ama golleri bulan F.Bahçe’ydi. Ne olursa olsun, ben böyle bir şeyi hayatımda görmedim. Futbol açısından mükemmeliyetin göstergesi işte bu olmalı.

Masayupi Watanabe (Kyodo Ajansı-Japonya): İnamoto’yu açıkçası beğendim ama sarı kartla durduruldu. F.Bahçe ise çok güçlü. İstediği gibi oynuyor. G.Saray’ın pek şansı yok. Stattaki atmosfer mükemmel. Böyle bir şeyi Japonya’da asla göremezsiniz. Çok heyecanlandım ve çok beğendim.

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
Ynt: "Dünyada böylesi yok"
« Yanıtla #1 : 04 Aralık 2006, 17:30:05 »
ama bazıları hala fenerbahçeyi çekemiyor yok kezmanın golü balaydı yok alexin boş kaleye attığını bende atarım ama nedense yapamıyorlar artık kabullensinler FENERBAHÇEY'le başa çıkılamaz
eskiden fenerbahçe çok penaltı kullanıyor diye penaltıbahçe diyorlardı şimdi g.saray ligde 6 penaltı kullandı fenerbahçe ise 0 niye penaltısaray demiyorlar yeter artık yeter....  >:( >:(

tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
"Dünyada böylesi yok"
« Yanıtla #2 : 25 Haziran 2007, 14:44:40 »
bilgi için saol kardes