Edu`dan yönetime çağrı
--------------------------------------------------------------------------------
Kayserispor maçında 28 dakikada iki sarı kart görerek oyun dışı kalan Edu, haksız yere oyundan atıldığını iddia etti.
14.11.2007
Kayserispor maçında 28 dakikada iki sarı kart görerek oyun dışı kalan Edu, haksız yere oyundan atıldığını iddia etti. Kendisine ait internet sitesine bir açıklama yapan Brezilyalı oyuncu, şunları dile getirdi: “İlk sarı kartta, rakip forvet kalemize yönelmişti. Bir arkadaşım onu markaja almıştı, ben de araya girip topu aldım. Çok normal bir hareketti. Hakem ise pozisyonu görmeden rakip takım oyuncularının yönlendirmesiyle sarı kartını çıkardı. İkinci pozisyonda da topu göğsümle engelledim. Uzakta olan hakem olayı göremedi ve elle kestiğimi düşündü, rakip oyuncuların dediklerini yaparak, bir sarı daha gösterdi. Yardımcılarıyla görüşebilirdi ama bunu tercih etmeden kararını verdi. Mağdur duruma düştüğüm bu konuda Fenerbahçe Yönetimi hakkımızı aramalı. Herşeye rağmen bu sezon şampiyon olacağımıza inanıyorum.”