El değmemiş Lig isteyenler!
--------------------------------------------------------------------------------
İşte arkadaşlar hep beraber el değmemiş lig isteyenleri izliyoruz.Önce transferini sadece hayal edebilecekleri(onu bile hayal edemezler aşar onları)ANELKAyı getirdik eziklerin medyası ile soğuttular adamı Türkiye'den Luciano'ya ve Anelka'ya laf atarak Anelka'nın faul olan golüne el dediler,Luciano'yu filenin sultanı yaptılar Nobre'ye hep kendini yere atıyor numaracı dediler Kerem'e verilen kırmızı kartı bile iptal ettiler FENERBAHÇEMİZİ durdurabilmek için ellerinden geleni yaptılar ,lig boyunca kutsal ittifak küme düşme mücadelesi veren takımları,Ulusoy'u arkalarına alarak her yolu denedi.Tabi burada verilen adaletsiz manisa maçının yeri konusunu ve sonunda FENERBAHÇEye verilen ama Galatasaraya verilmeyen cezaya hatta süper kupa finalinde açılan pankarta seyirci kalan federasyondan bahsetmeye gerek bile yok.Şimdide son numaralarını transferde gösteriyorlar ;Anelka'yı tabiki transfer edemezler ,yabancı kontenjanının yükseltilmesine de karşılar ama kanunlardaki boşlukları kullanıp istedikleri kontenjanı kanunlara uygun bir kanunsuzlukla hallediyorlar ve biliyorlarki biz TENEZZÜL ETMEYİZ.Geçen sene boyunca .ok atıp durdukları Nobre ve Luciano'ya hemen balıklama atladılar yani numaracı ve filenin sultanı dedikleri insanları transfer ediyorlar.Ve sezonun başında Burak Yılmaz'ın elle atılan golüne EL DEĞMEMİŞ BİR LİG isteyen kutsal ittifak'tan ses yok !!..
Arkadaşlar bundan sonra takip edin FİLENİN SULTANI ve NUMARACI diye adlandırılan bu oyuncuları sizlerinde takdiri hakemlerde hiç tölerans göstermiyor ve Nobre'nin düşürülmelerine rakip ceza sahasının etrafında ÖZELLİKLE hiç faul çalınmıyordu;Bu sene hakemlerin bunlara nasıl fauller çalıcağını aynı zamanda KEZMAN veDEİVİD YAPILAN FAULLERİN ÇALINMAYACAĞINI onlara ne lakaplar takılıp ne çamurlar atılacağını (100.YILIMIZ şerefine iyice hazırlanmışlardır(bkz.Nih at Özdemir; bize karşı birtakım hazırlıklar içindeler ama biz FENERBAHÇEYİZ oyuna gelmeyiz.))şimdiden ben görebiliyorum ve sizleri şimdiden uyarıyorum bunların takipçisi olalım.
ŞİMDİ BİZ EL DEĞMEMİŞ BİR LİG İSTİYORUZ!!!
ALİNTİDİR