Gönderen Konu: Emre: "F.Bahçe'ye üzüldüm"  (Okunma sayısı 432 defa)

Çevrimdışı YuRY

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606
    • MSN Messenger - Tr_YuRY@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
Emre: "F.Bahçe'ye üzüldüm"
« : 22 Ekim 2006, 13:34:36 »
Belinden sakat olmasına rağmen sarı lacivertlilere karşı 54 dakika forma giyen Emre Belözoğlu, "Kazandığımız için sevindim ama F.Bahçe için üzüldüm" dedi.

Fenerbahçe karşısında ilk 11’de sahaya çıkıp 54 dakika görev alan Newcastle United’ın Türk yıldızı Emre Belözoğlu’nun, sakat sakat oynadığı ortaya çıktı. İngiliz ekibinin menajeri Glenn Roeder, maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Emre’yi sakat sakat oynattım. Kendisi eski bir Galatasaraylı olduğu için Fenerbahçe’ye karşı oynamayı çok istiyordu. Bu yüzden ilk 11’de yer aldı" dedi.

Emre Belözoğlu ise Glenn Roeder’in aksi yönde açıklama yaparak, Fenerbahçe maçında hocasının isteği üzerine oynadığını söyledi. Genç yıldız, "Maçtan bir gün önceki antrenmanda ayağım kayıp yere düşünce belim döndü. Bel sinirlerimde bir sorun ortaya çıktı. Normalde oynamamam gerekirdi ama teknik direktörümüzün isteği üzerine Fenerbahçe maçına çıktım" diye konuştu.

Emre, "Uzun bir aradan sonra Fenerbahçe’ye karşı forma giydin. Neler hissettin? sorusu üzerine de, "Çok güzel bir duyguydu. Sahadaki herkes benim arkadaşımdı. Kazandığımız için sevindim ama Fenerbahçe için üzüldüm" dedi.

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
Emre: "F.Bahçe'ye üzüldüm"
« Yanıtla #1 : 25 Haziran 2007, 13:43:43 »
bilgi için saol