"Emre F.Bahçe de başarılı olacaktır!"
Galatasaray'ın eski takım kaptanı Bülent Korkmaz Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'ye transferini değerlendirdi ve A Milli Takım'ın Euro 2008'deki şansı ile Fenerbahçe'nin Nihat'la ilgilenmesini yorumladı..
Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'ye transferinin her iki tarafa için de hayırlı olması dileğinde bulunarak, "Emre benim her zaman takdir ettiğim ve beğendiğim bir oyuncu. Bu sene Newcastle United'da sakatlıklarından dolayı çok fazla maç yapamadı. Galatasaray'da yetişmiş, sonra yurt dışına çıkmış ve tekrar Türkiye'ye dönerek Galatasaray'ın ezeli rakibi Fenerbahçe'ye transfer oluyor ve bu da tepki ile karşılanıyor. Bunlar her ülkede oluyor. Önemli olan oyuncunun vereceği performans. Emre ile İngiltere'de görüşme imkanım oldu. Milli Takım'da da çok iyi oynayacaktır. Fenerbahçe de de başarılı olacaktır" dedi.
Fenerbahçe'nin, Emre'nin ardından Nihat Kahveci'yi de transfer etmek istemesiyle ilgili olarak Bülent Korkmaz, "Nihat bana Türkiye'ye dönmeyi düşünmediğini söyledi. Nihat kendini geliştirmiş çok iyi ve önemli bir oyuncu. Benim çok beğendiğim, severek izlediğim, zevk aldığım bir oyuncu. Transferi yaparlarsa çok büyük bir transfer olur bu. Villarreal'de sakatlığı yüzünden çok fazla oynayamamasına rağmen 18 gol attı. Nihat'ın vereceği bir karar, ama Villarreal Kulübü'nün kabul edeceğine inanmıyorum. Kabul etse bile Fenerbahçe çok yüksek bir bonservis bedeli öder" şeklinde konuştu.
Bülent Korkmaz, Türkiye-Portekiz maçıyla ilgili olarak da, "Artık her şeyi bir kenara bırakıp Milli Takımımız'a destek olmamız gerekir. Biz eski milli oyuncular olarak onları her zaman destekliyor ve onlara dua ediyoruz. Ülke futbolu ve insanı için çok önemli. Umarım başarılı olurlar, tek dileğimiz bu" ifadelerini kullandı.