"En büyüğe geldim"
Transferin lider kulübü Fenerbahçe, bombaları arka arkaya patlatmayı sürdürüyor. Roberto Carlos ve Gökçek Vederson ile sözleşme imzalayan Sarı-Lacivertliler, dün de Colin Kazım Richards'ı resmen renklerine bağladı. 4 yıllık sözleşmeyi imzalayan milli futbolcu, Türkiye'nin en büyük kulübüne geldiğini belirterek, "Çok mutlu ve heyecanlıyım. Burada büyük işler yapacağım. Bir an önce Şükrü Saracoğlu'nda futbol oynamak için sabırsızlanıyorum. Bu kulübün daha büyük amaçları olduğunu biliyorum. Bu amaçları hep beraber gerçekleştireceğiz” dedi.
‘Kararımı kolay verdim'
"Seninle Beşiktaş da ilgileniyordu, neden Fenerbahçe'yi seçtin” şeklindeki bir soruyu yanıtlayan Colin Kazım, "Neden bu seçimi yaptığımın çok açık olması lazım. Benim için aslında kolay bir karardı. İlk girişimi Fenerbahçe yaptı ve menacerlerime isteklerini daha iyi ifade etti. Fenerbahçe müzesini de gezdim. Türkiye'nin en büyük kulübüne geldim” görüşünü dile getirdi. Hücum bölgesinde her pozisyonda oynayabileceğini vurgulayan genç oyuncu, "Takımda rekabet olması iyidir. Ben buraya futbol oynamaya geldim ve bunu göstereceğim” ifadesini kullandı.
‘Kötü isim takmayın da'
Colin Kazım, Tuncay'ın İngiltere'ye gitmesiyle ilgili olarak ise, "Şu aşamada kendisine iyi şanslar dilemek lazım. Benim kararım buraya gelmek, onun kararı oraya gitmek oldu. Tuncay ile Milli Takım'da bir-iki kez karşılaştık. Kendisini çok iyi tanımıyorum” açıklamasını yaptı. Sempatik futbolcu, ismiyle ilgili bir soru üzerine ise, "Colin de diyebilirsiniz, Kazım da... Kötü isim takmadığınız sürece ne derseniz deyin” esprisini yaptı. Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki basın odasında yapılan törene, asbaşkan Neşet Yalçın ile genel sekreter Vedat Olcay katıldı.