Gönderen Konu: En doğru imzayı Fener’e attım  (Okunma sayısı 291 defa)

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
En doğru imzayı Fener’e attım
« : 14 Kasım 2007, 11:01:42 »
En doğru imzayı Fener’e attım

--------------------------------------------------------------------------------
Real Madrid Başkanı Calderon’u ‘yalancılıkla’ suçlayan Roberto Carlos, Marca Gazetesine yaptığı açıklamada Fener’e övgü yağdırdı

Real Madrid’de 11 yıl forma giydikten sonra Fenerbahçe’ye transfer olan Carlos, İspanyol Marca gazetesine verdiği röportada, eski kulübünü sert dille eleştirdi. Fenerbahçe’nin ilk transfer teklifini getirdiği 2006-2007 sezonunda arkasından çok işler döndürüldüğünü kaydeden Carlos, Real Madrid başkanı Calderon’u suçladı. CALDERON’UN bir yandan, “Sözleşme uzatmak istiyoruz” derken, arkasından “Onun için para harcamayıp gençleri getirsek daha iyi olur” diye konuştuğunu söyleyen Brezilyalı yıldız, “Calderon’un Fenerbahçe’ye beni sattığını öğrendim. 7 milyon euro için beni kullanmak istedi. Bu yüzden bir yıl serbest kalmayı ve Fenerbahçe’ye gelmeyi bekledim” dedi.Carlos kendisiyle sözleşme uzatıp daha sonra Fener’e satarak para kazanmak isteyen yöneticileri, “Beni kandırmaya çalışmayın” diye uyardığını kaydederek, “Ben, ‘kariyerimi Real’de bitirmek istiyorum’ deme cesaretini gösterirken, onlar Fener’e gideceğimi taraftara açıklama kapasitesine sahip olamadılar” diye konuştu.F.Bahçe’ye transferi ile ilgili olarak “Hayatımın en iyi kontratını imzaladım” diyen Carlos, “Her zaman bir arzum var mı diye beklemedeler” değerlendirmesinde bulundu. Carlos, “Geçen yıl Fenerbahçe başkanına söz vermiştim. Burada teknik direktörlüğe yönelmek istiyorum” ifadelerini kullandı.