Newcastle United - Fenerbahçe maçı İngiliz basınında geniş yer bulurken, gazetelerde galibiyet golünü atan Sibierski ve Alex ön plana çıktı.
Ada’nın önde gelen gazetelerinden The Sun ve Daily Mirror, maçın adamı olarak Fenerbahçe’nin Sambacı’sını seçti. Topun Alex’in ayağına çok yakıştığını vurgulayan gazeteler, Brezilyalı’nın Fenerbahçe’nin geliştirdiği ataklarda başrolü oynadığını vurguladı. Daily Telegraph ise, Sibierski’nin uluslararası üne sahip olan Rüştü’nün hatasını affetmediğini yazdı.
Daily Mail gazetesi, Fenerbahçe - Newcastle maçının sonucunu ise, bunun Antoine Sibierski’nin dönüşü olduğu yolundaki bir başlıkla duyurdu. Gazete, “Bu belki Glen Roeder’in takımının en iyi galibiyeti olmayabilir. Ancak Sibierski attığı golle inatçı Fenerbahçe’nin gardını düşürdü ve takımının yolunu açtı” dedi. The Independent gazetesi de, “Sibierski rahat bir nefes aldırdı” başlığını kullanırken, Zico’nun “Bu maçtan puan almayı hak etmiştik” sözleriyle hayal kırıklığını ortaya koyduğunu bildirdi