Fenerbahçeliler affınıza sığınarak içimi döküyorum.
Alex tümer gibi yıldızları(Lafta) her maç övüyor destekliyorsunuz.Hadi belki tümer kendini zorluyor kapasitesi yetmiyor diyelim ancak her maç altına kırmızı halılar serilen biri bir şey söylediğinde tek laf ettirmeyen bizler Alex'sin Fenerbahçeye ne kadar önem ve değer verdiğini gördük.Bu arada farkındaysanız tam bir oyuncumuz yok:
Semih:Ağır kalıyor.
Tuncay:İyi bir futbolcu olmasına rağmen beceriksiz.
Alex:Her maç koşmak yerine çimlere yatıyor.
Tümer:Zaten yaşı malum ondan tam saha koşmasını beklemek aptalllık olur.
Ümit:Desen o bi çeşit defansmı, sol kanatmı teknik direktörler bile karar veremiyor.Yavaş Ağır...
Bunun gibi bir sürü zırva.Herkesin bişesi eksik.İyi diye aldığınız oyuncular ise ya para düşkünü yada piskolojik özürlü çıkıyor.
Ve Bir Tek Appiah
Appiah iyi oyuncu olmasının dışında o bir Afrikalı o bir siyah onun yüreği var.Euro'ları cebe atıp yatmaktan hoşlanan bir insan değil.Dün gece onun sahada Marco ile birlikte verdiği savaşı izledik.Bizim Alex gibi yüreksiz ciğeri beş para etmez adamlara(Anelka gibi)oyuncuları alacağımıza yüreği ile Fenerbahçede oynayacak(Appiah,Marco) oyunculara ihtiyacımız var.100 yılda bizi ele güne karşı rezil eden yönetimi saymıyorum dahi.
Türkiye liginde şampiyon olup Avrupada rezil olmaya mahkum bir takım görüntüsü vermek beni çileden çıkartıyor tıpkı diğer Fenerbahçeliler gibi.