Gönderen Konu: FATİH GELMEZSE DEİVİD E BAYBAY  (Okunma sayısı 450 defa)

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
FATİH GELMEZSE DEİVİD E BAYBAY
« : 18 Ağustos 2007, 10:59:09 »

Anderlecht maçındaki futbolu yetersiz bulan yönetim, Zenit’le anlaşamazsa yine yabancı isimlere yönelecek. Ve kontenjanın açılması için Deivid yolcu edilecek!..

FATİH Tekke transferinde Galatasaray ve Trabzonspor’a oranla daha fazla söz sahibi olan Fenerbahçe’de müthiş bir ‘stratejik oyun’ yaşanıyor. Eğer Rus kulübüyle süren pazarlıklar sonuç verir ve kesin anlaşma sağlanırsa teknik direktör Zico bir zafer elde etmiş olacak! Çünkü yabancı kontenjanı nedeniyle yerine yeni bir golcü almak üzere gözden çıkarılan Deivid’i tutmayı başaracak. ANCAK olur da Zenit’in inadı kırılamaz veya Fatih eski takımı Trabzonspor’a kiralık olarak dönerse Deivid için yeniden ayrılık çanları çalmaya başlayacak. Sızan haberlere göre yönetim Fatih ile ilgilenmekle birlikte, yurt dışındaki transfer çalışmalarını da kesmiyor. Maliyetlerin yüksek olması yüzünden ağırlık Fatih’e veriliyor fakat ‘B Planı’ işleme koyulursa yönetim Deivid’i yollayacak!..
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...

Çevrimdışı Force23

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 334
  • !!ƒяєєѕтуℓєя!!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #1 : 18 Ağustos 2007, 11:53:52 »
Paylaşım için teşekkürler
Only God Can Judge Me !!
They''ll Never Take Me Alive

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 18 Ağustos 2007, 14:42:37 »
eyw
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...