Gönderen Konu: Fatih için plan  (Okunma sayısı 451 defa)

Çevrimdışı -Qlv-

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1008
  • Wasp
    • Profili Görüntüle
    • YOK A...Q
Fatih için plan
« : 27 Ağustos 2007, 12:05:39 »
Rus ekibi 'tamam' derse, golcü yıldıza gizlice imza attırılacak Resmi açıklama ise Anderlecht rövanşı sonrasına bırakılacak.

F.Bahçe'nin Zenit'e Fatih Tekke için verdiği süre bugün sona eriyor. Maç kadrolarına alınmayıp, Rusya defterini kapattığını açıklayan Fatih Tekke'nin bugün İstanbul'a gelmesi bekleniyor. F.Bahçe, golcü futbolcu için 6 milyon euro bonservis bedeli teklifini ilettikten sonra beklemeye başlamıştı. Zenit 
ise, "Belki daha fazla kazanırız" diyerek transferi ağırdan aldı ama Rus ekibe daha cazip teklif gelmedi.

ROTA F.BAHÇE
Teknik direktör Zico'nun, "Gelirse hoş gelir. Seyretmedim ama tercümanımdan bilgi aldım" dediği Fatih Tekke'nin, "Bana en ciddi teklifi F.Bahçe yaptı" sözleri de milli oyuncunun rotasını belli ediyor. Fatih, Şampiyonlar Ligi'nde oynama arzusunun transferine yön vereceğini de ifade ediyordu.

10 NUMARA BOŞ!
F.Bahçe yönetimi, Zenit'ten gelecek müjdeli haberi beklerken, Anderlecht maçı öncesinde takımın motivasyonun bozulmaması için imzanın çarşamba gününden sonraya bırakılması da düşünülüyor. Fatih Tekke için hazırlanan 10 numaralı formaların da perşembe gününden itibaren satışa sunulacağı konuşuluyor.

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
Fatih için plan
« Yanıtla #1 : 27 Ağustos 2007, 12:43:02 »
sağol
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Fatih için plan
« Yanıtla #2 : 28 Ağustos 2007, 15:19:01 »
Haber için saol

Çevrimdışı Force23

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 334
  • !!ƒяєєѕтуℓєя!!
    • Profili Görüntüle
Fatih için plan
« Yanıtla #3 : 30 Ağustos 2007, 23:19:33 »