Gönderen Konu: F.Bahçe'de toplu imza!  (Okunma sayısı 476 defa)

Çevrimdışı ***ALfoNSo***

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 6935
  • Dü$medeN BuLuTLaRDa Ko$mAm GeREk...
    • Profili Görüntüle
F.Bahçe'de toplu imza!
« : 06 Temmuz 2007, 20:08:05 »
F.Bahçe'de toplu imza!
F.Bahçe'de sözleşmeleri bu sezon sonu sona eren futbolcular Alex De Souza, Gürhan Gürsoy ve Deniz Barış'la, Kayserispor'dan transfer edilen İlhan Parlak, düzenlenen törenle resmi sözleşmelerine imza attı.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu Basın Toplantı Odası'nda gerçekleştirilen töreni Sporx olarak canlı aktardık..

Toplu imza töreninde basın mensuplarının karşısına çıkan ilk isim F.Bahçe'nin Brezilyalı yıldızı Alex de Souza oldu. Alex'ten önce sözü alan F.Bahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu Alex'in özellikle İngiltere ve Almanya'dan çok ciddi teklifler almasına rağmen taraftarın yanında kalmayı ve F.Bahçe'yi bırakmayan Alex'e teşekkür etti ve yıldız futbolcu ile önemli başarılara ulaşacaklarını inandığını söyledi.

ALEX TEKNİK DİREKTÖR OLACAK

İki yıllık imza attıktan sonra konuşan Alex, "Geçmiş antrenör dahil olmak üzere bütün yönetim kurulu üyelerine ve başkanımıza teşekkür ediyorum. Beni takdir eden ve sevenlere teşekkür ediyorum. 3 yıl içinde yaptıklarım ortada. Önümüzdeki iki yıl daha da iyi olacağına inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Alex Roberto Carlos ile frikikleri paylaşma konusunda nasıl bir çözüm bulacakları ile ilgili sorulan soruya ise, "Carlos ile vuruşlarımız farklı. Ben daha yakından, o daha uzaktan vurabiliyor. Tamamen antreman ile ilgili bir durum." dedi. Öte yandan Alex sakatlığı ile ilgili olarak, "Geçen sene son 6 ay çok kötüydüm. Biliyorsunuz. Bu sezonda bazı sakatlıklar yaşadım ama Brezilya'da tedavi oldum. Şimdi acım dışında bir sorunum yok. Lig başlayınca hazır olacağım" ifadeleriyle cevap verdi.

Alex ile imzalanan iki yıllık sözleşme konusunda açıklama yapan Mahmut Uslu ise Alex'in F.Bahçe'den sonra bir yıl eski kulübünde oynadıktan sonra futbolu bırakmayı ve teknik adamlığa soyunmayı düşündüğünü söyledi.

DENİZ İLE 3 YIL DAHA

Alex'in imza töreninin ardından 3 yıldır F.Bahçe forması giyen Deniz Barış'ta toplantı odasına geldi ve tören 3 yıllık yeni sözleşmeye imza attı. Mahmut Uslu Deniz'in F.Bahçe'de futbolu bırakmayı düşündüğünü söylerken, özel hayatında daha iyi duruma gelen futbolcularının önümüzdeki dönemde daha iyi olacağını söyledi. Deniz Barış'ın çocukları basın toplantısının neşe kaynağı olurken, babalarının yanından hiç ayrılmadılar.

GÜRHAN VE İLHAN DA İMZALADI

Deniz Barış'ın ardından toplu imza töreninde sıra geçen sene Sivasspor'da kiralık olarak forma giyen Gürhan Gürsoy ve Kayserispor'dan transfer edilen İlhan Parlak'taydı.  İki genç futbolcunun imza töreninde konuşan F.Bahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu "Gürhan tekrar yuvaya döndü, bir senelik kiraya vermiştik. Ligin son maçlarında da çok iyi oynadı, kendisinden uzun yıllar fayadalanacağımızı düşünüyorum. İlhan da kendisini kendi yaş grubunda ispatlamış bir oyuncu, kendisini geliştirdiği takdirde sarı-lacivertli renklere uzun yıllar hizmet edecektir." dedi.

İlhan ise 5 yıllık sözleşmeye imzayı attıktan sonra, "Başta Kayserispor camiası olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. İlerleyen yıllarda Fenerbahçe ile önemli başarılar kazanacağımı düşünüyorum. Aziz Başkanıma ve Recep Başkana tekrar teşekkür ediyorum."  derken,  Gürhan; "Fenerbahçe ile tekrar anlaştığım için çok mutluyum. Sivasspor'da çok tecrübe kazandım, bu sene Fenerbahçe'de kendimi kanıtlayacağımı düşünüyorum. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

İmza töreninde iki futbolcunun da heyecanlı oluşu gözlerden kaçmadı.

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
F.Bahçe'de toplu imza!
« Yanıtla #1 : 06 Temmuz 2007, 21:02:54 »
eyw kardeşim...
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...

Çevrimdışı DeViL

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 2621
  • ultrAslan
    • AOL Instant Messenger - uA
    • Yahoo Instant Messenger  - Pc-co
    • Profili Görüntüle
F.Bahçe'de toplu imza!
« Yanıtla #2 : 07 Temmuz 2007, 09:59:36 »
paylaşımın için saol

by_seremony