İtalya Ligi’nin devi Milan’da forma giyen Brezilyalı süperstar Ronaldo, 24’e konuştu. Türkiye’nin bu sezon gollerini 24 ekranlarından izleyeceği Sambacı, Türkiye Ligi’ni yakından takip ettiğini ama şu ana kadar kendisine herhangi bir kulüpten teklif yapılmadığını söyledi.
Milan kulübünün tesisleri Milanello’da 24 ekibinin sorularını yanıtlayan, Türkiye’den Ronaldo Türkiye’den teklif alıp almadığı şeklindeki soru karşısında önce bir sessizlik yaşadı. Ardından şu açıklamayı yaptı:
‘Fenerbahçe’deki arkadaşım Roberto Carlos ile sık sık görüşüyorum. Türkiye ve takımı hakkında bilgi alıyorum. Kadroda bir çok Brezilyalı futbolcu var. Takımın başındaki isim de Zico... Fenerbahçe’den bana bir teklif gelmedi. Benim tek düşüncem Milan’da başarılı olmak.’
Bu sezonla ilgili de konuşan Sambacı, ‘Bu sezon ne kadar gol atacağımı söylemek bir hayli zor. Ama öncelikle sağlıklı bir sezon geçirmek istiyorum. Benim için en önemlisi bu. Milan’da Serie A ve Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu birlikte yaşamak en büyük amacım’ şeklinde görüş belirtti.
Kaynak: Star