Gönderen Konu: F.Bahçe'nin muhtemel 11'i  (Okunma sayısı 344 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ***
  • İleti: 161.847
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
F.Bahçe'nin muhtemel 11'i
« : 15 Ağustos 2007, 01:22:54 »
F.Bahçe'nin muhtemel 11'i
F.Bahçe'nin muhtemel 11'i
Turkcell Süper Lig'de geçen sezonun şampiyonu Fenerbahçe, 2007-08 sezonunun açılış maçında yarın karşılaşacağı ligin yeni ekiplerinden İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u yenip, sezona 3 puanla başlamak istiyor. Yeni kadrosuyla ligde yine şampiyonluğu hedefleyen sarı-lacivertliler, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılacak ve taraftarlarına sınırlama olmadığı için büyük bir seyirci desteğiyle oynaması beklenilen İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında iyi oynayıp, 3 puan alarak, 2007-08 sezonuna iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

Fenerbahçe, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında alacağı iyi bir sonuçla, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme ilk maçında 15 Ağustos Çarşamba günü Belçika'nın FC Anderlecht takımı ile yapacağı maça da moralli çıkmak istiyor.

-KAPTAN ALEX'İN DURUMU AKŞAM BELLİ OLACAK-

Fenerbahçe'nin yeni kaptanı Alex de Souza'nın, ligin ilk maçında oynayıp oynamayacağının bu akşam yapılacak kontrolden sonra belli olacağı bildirildi. Sol üst baldırında ağrıları olduğu için dünkü idmana çıkmayan Brezilyalı futbolcunun, akşamki idmanda yer alması halinde, yarınki maçta oynayabileceği öğrenildi.

Kulüp doktoru Piyer Arzuman, Brezilyalı futbolcunun durumunu bu akşam antrenmandan önce yine kontrol edeceğini, bu kontrolden sonra Alex'in durumunun netleşeceğini söyledi. Alex'in oynayamama durumunda ise 1 maçlık cezası Süper Kupa maçında sona eren Tümer'in İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında ilk 11'de oynaması bekleniyor. Sarı-lacivertlilerde, takımdan ayrı çalışan Appiah, Semih ve Lugano'nun da yarınki maçta forma giyemeyeceği bildirildi.

-ROBERTO CARLOS'UN İLK LİG MAÇI-

Fenerbahçe'nin yıldız transferi Roberto Carlos, yarın ilk kez bir lig maçında sarı-lacivertli formayı giyecek. Sarı-lacivertli forma ile ilk resmi maçında Süper Kupa'da Beşiktaş'a karşı mücadele eden Brezilyalı futbolcu, ligin ilk maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında da Türkiye'de ilk lig maçını oynayacak. Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Vederson, Kazım, Ali Bilgin, İlhan, Gökhan ve Yasin'in yarınki maçta ilk 11'de oynamaları beklenmiyor.

-MUHTEMEL 11-

Fenerbahçe'nin İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında şu muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor:
Serdar, Önder, Can, Edu, Roberto Carlos, Deivid, Aurelio, Deniz, Uğur, Tümer (Alex), Kezman.

09.08.2007

Kaynak : AA

Çevrimdışı Force23

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 32.652
  • Puan 334
  • Cinsiyet: Bay
  • !!ƒяєєѕтуℓєя!!
    • Profili Görüntüle
F.Bahçe'nin muhtemel 11'i
« Yanıtla #1 : 15 Ağustos 2007, 08:37:27 »
Paylaşım için teşekkürler
Only God Can Judge Me !!
They''ll Never Take Me Alive

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ***
  • İleti: 161.847
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
F.Bahçe'nin muhtemel 11'i
« Yanıtla #2 : 16 Ağustos 2007, 00:54:29 »
eyvallah