Fenerbahçe günlüğü
Kontroller başladı
Topbaşı yapan F.Bahçe'de sağlık kontrolleri başladı. İlk gün Zico ve yardımcıları dahil Can, Volkan Demirel, Olcan, Kerim, Uğur, Deniz, Önder, Serdar, Semih, Kemal, Tümer, Selçuk, Kezman, Gürhan, Volkan Babacan, Necati, Mert, Umut, Alper, Mustafa ve Onur kontrolden geçti.
En delikanlı yabancı!
F.Bahçe
sezon açılışını tek yabancıyla yaptı. Özel izin verilen Roberto Carlos ve Uruguay Milli Takımı'nda bulunan Lugano dışında, Alex, Edu, Appiah ve Deivid ilk gün Samandıra'ya gelmedi. İlk gün İstanbul'a dönen, sağlık kontrolünden geçen Kezman ise herkesten takdir aldı.
Volkan'ın morali süper
Geçen sezon sıkıntılar yaşayan, boş mukaveleye imza atarak F.Bahçeliliğini gösteren Volkan Demirel, "Şimdi çok rahatım. Yönetim ve hocam bana güven duydu, bunun için çok çalışacağım" dedi. Milli kaleci bu sezon çok farklı olacağını, başarılarda payı bulunacağını da söyledi.
Onlar şimdi bile hazır
Sezonu erken açan ve bir süredir Samandıra'da çalışan Kemal, Semih ve Serdar arkadaşlarından bir adım önde. Üç oyuncu, "Artık formayı kapmak daha zor. Kendimize güvenmediğimizden değil, daha iyi olmak için sezonu erken açtık. İyi de yapmışız" diye konuştular.
Pestilleri çıkacak
Takımın geçen yıl kondisyon yönünden eleştirilmesi üzerine Zico işi sıkı tutuyor. Santana ve İrfan Saraloğlu dünden itibaren işbaşı yaptı. İstanbul'daki çalışmalarda her gün çift idman yapılacağı, lig başlayana kadar oyuncuların performanslarının en üst düzeye çıkarılacağı belirtildi.
Arzuman F.Bahçe'de
F.Bahçe'de Kavukçu dönemi bitti, Arzuman dönemi başladı. Kulüp doktorluğuna spor hekimliği konusunda uzmanlaşmış, daha önce Ümit Milli Basketbol Takımı'nda da görev yapan Piyer Arzuman getirildi. Kulüpten yapılan açıklamada, Dr. Ethem Kavukçu'ya da teşekkür edildi.