Gönderen Konu: # Fenerbahçe lisanslı ürünlerini satın almak için tıklayın  (Okunma sayısı 454 defa)

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle

# Fenerbahçe lisanslı ürünlerini satın almak için tıklayın
"Kaptanlığa hazır değilim"
Fenerbahçemizin yıldız futbolcularından Mehmet Aurelio, kaptanlık konusunda açıklamalar yaptı

Fenerbahçe'nin Brezilya asıllı Türk futbolcusu Mehmet Aurelio, 5 Ağustosta Beşiktaş ile yapacakları Süper Kupa maçını kazanmak istediklerini söyledi. Aurelio, Fenerbahçe'nin çok iyi transferler yaptığını ve iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini belirterek, kaptanlık konusunda açıklamalar yaptı. Kendisini kaptanlığa hazır hissetmediğini ve bunu Zico'ya söylediğini bildiren Aurelio, "Bu benim özel bir nedenim. kendimi iyi hissetmeyeceğimi söyledim. Kendimi iyi bir şekilde hazırlamadığım için, böyle bir şeye hazır hissetmediğim için bunu Zico'ya söyledim. O da bir problem olmadığını söyledi ve bu konu böylelikle kapandı. Takımda yeterince tecrübeli oyuncular var. Roberto Carlos, Alex, Tümer, Önder, Semih, Lugano. Bu oyuncular tecrübeli oyuncular. Bunlardan herhangi biri kaptanlık bandını koluna geçirirse kesinlikle başarılı olacağına eminim" dedi.

Antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mehmet Aurelio, "Kampımız güzel geçti. Herkes kendini yüzde yüz hazırlamaya gayret ediyor. Umarım iyice hazır duruma gelip ilk oynayacağımız resmi maç olan Beşiktaş maçına kadar hepimiz hazır duruma geleceğiz. Çok iyi transferler yapıldı. Ali Bilgin, Colin, Robeto Carlos ve diğerleri gerçekten tecrübeli ve kendilerini kanıtlamış isimler. Hepimiz birlikte çalışıp Fenerbahçe'ye hizmet edeceğiz" dedi

Kezman'ın forvette yalnız kaldığı şeklindeki yorumları yanıtlayan Mehmet Aurelio "Bence takımımızda yeterli forvet oyuncusu var. Bu zaten daha fazla başkanımızı ve Zico’yu ilgilendiren konu. Ben takımımızdaki forvetlerle oynamaktan mutluyum" dedi.

Beşiktaş ile oynanacak Süper Kupa maçına da değinen Mehmet Aurelio, "İki takımda güzel transferlerle sezona giriyor. Elbetteki ilk maçta iki takımda yüzde yüz hazır olmayabilir. Fakat maçın bir ismi var. Fenerbahçe-Beşiktaş maçı ve sonunda kupa varsa büyük ve çekişmeli bir maç olur. Aklımdan geçen, umuyorum ki kupayı da biz kazanırız. Futbol içinde takım değiştirmek normal bir şey. Önemli olan arkadaşlıkların baki kalmasıdır. Rüştü, Yozgatlı ve Nobre'de olduğu gibi arkadaşlığın baki kalması önemli. Futbol içinde takım değiştirmek kadar normal bir şey yok. Ricardinho ile aramızdaki konu kapandı. Geçen sezon da söylediğim gibi aramda hiçbir sorun yok. Konu kapandı" diye konuştu.

-"BAŞBAKAN'A BAŞARILAR..."-

Türk vatandaşı olan Aurelio, 22 Temmuz Pazar günü yapılan 23. dönem milletvekili genel seçimleriyle ilgili soruya, "Oy kullanmadım çünkü kamptan geliyorduk. Kullanıp kullanamayacağımı da açıkçası bilmiyordum" diye yanıt verdi.

Aurelio, "Fenerbahçeli Başbakan seçildi bu konuda ne diyecek" biçimindeki soruya da, "Yeni dönemde kendisine başarılar dilemek istiyorum. Fenerbahçeli olması da beni mutlu ediyor" diye yanıtladı.
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...

Çevrimiçi Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #1 : 24 Temmuz 2007, 19:45:40 »
haber için saol matador

Çevrimdışı Force23

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 334
  • !!ƒяєєѕтуℓєя!!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 17 Ağustos 2007, 15:02:10 »